Oliver Lundgaard
10. april 2017 kl. 10:02
Flot udebane sejr i Esbjerg i U19 2.divisions rækken

En dejlig solskins dag i Esbjerg, vinder vi HELT fortjent 4-2.

Vi spiller en første halvleg, som jeg ikke har set fra de her spiller før, alle stepper op,

tager ansvar, holder vores aftaler, total imponerende.

Eriksen, Debel & Andre kommer til et hav af chancer, at der ikke er nogen af dem, der går ind før, efter en halv time, er total ufatteligt, de får virkeligt lagt gode bolde til hinanden idag, de begynder at kende hinandens løb, får afleveret bolden i tide, samtidig med alle 3 laver nogen individuelle lækkeri, simpelhen så flot at se på.

I begge halvlege ligge de højt pres på E.F.B's forsvar, der får dem til at lave personlig fejl, også var de der bare  idag.

Vores midtbane var virkelig på dupperne idag, kæmpe ros til dem, især første halvleg de lader aldrig E.F.B få ro de er over dem hele tiden, erobrere hele tiden.

De får spillet bolden på kanterne, og godt op til angriberne som aftalt.

Super flot.

Forsvaret spiller en rigtig flot første halvleg, de står rigtig, giver ikke E.F.B angriberne mange chancer, men gør dem urolige hele tiden, så de ikke får meget at gøre med, de er over dem hele tiden, overholder alle aftaler.

Det er to stærke kræfter vi har  i midterforsvaret, med Frederik H & Sujeen.

Samtidig med de er  nogen kloge spiller.

Vi måtte allerede efter 25 min.

leve en indskiftning, hvor vi skubbet Emil T. Ned på backen, det udfører han til UG.

Kaihan der kommer ind gør det super godt, efter han lige får rørt bolden et par gange, så er han der.

Thomas N. På den anden back, var med for første gang i den her sæson, han spillet en fejl fri første halvleg.

Skønt at stå og se på, ude på sidelinjen.

Vi må sige, vi ikke havde dommerne med os i dag, der var faktisk kun dommeren inde på banen, også E.F.B's  bænk der dømte, han brugte overhovedet ikke sine linjer dommer, men dømte til E.F.B's fordel hvergang de sagde noget på bænken,

Ved vores gulekort i anden halvleg, hvor der var ren skulder skub, står linjer dommeren ligefrem og måber af den kendelse, han står lige for, men bliver overhovedet ikke spurgt til råds.

Mega frustrererne at stå og se og høre på.

Det går da heller ikke være eller bedre ind dommeren dømmer et meget,meget tynd straffe til E.F.B. Første gang de snart er inde i vores felt.

Som Sylvester i vores mål, sikkert napper og der stå stadig 0-0.

Sylvester var sikkerheden selv i dag, stod en super flot kamp og kunne i anden halvleg ikke gøre noget ved målet til 2-1 eller tage endnu et tyndt om ikke tynder straffe  til 2-2.

Minuttet forenden er Debel lige blevet snydt for et kæmpe straffe,hvor han bliver total lagt ned, men nix ingenting til os.

Vi kommer ikke rigtig, ind efter pausen, selv om vi i pausen snakker om, hvad vi skal gøre fra start, og der er højt humør, så lukker vi dem ligeså stille ind og de får håbet tilbage, vi laver nogen personlig fejl, og begynder forståeligt at se lidt trætte ud, Sylvester laver nogen klasse redninger.

Vi laver nogen indskiftninger, efter de kommer på 2-2 og får os igen stabiliseret,

vi brænder igen et gav af chancer.

Så lykkes det heldigvis i de sidste minutter, at få sendt Eriksen & Andre afsted, på et par lange bolde, som de flot får spillet sammen om og udnytter.!!!!

En kamp der bliver lige spændende nok, i forhold til vores chancer og spil.

Træner teamet er super stolte af drengene, der holder hovedet kold og klør på til det sidste, selv da E.F.B kommer på 2-2.

Det var en stolt cheftræner Kim Hansen vi fangede efter kampen:

- Super flot sejr af drengene idag, selvom Esbjerg FB kommer på 2-2 meget ufortjent klør drengene bare på, og bliver ved med at tro på det, og derfor for vi en fortjent sejr i de sidste minutter af kampen, som vi så hårdt har brug for. Jeg er bare så STOLT af drengene, og glad for de vigtige 3 point.

De 3 vigtige point giver plads til en 5 plads i puljen efter de første 3 kampe i puljen, hvor der er 2 point op til 4 pladsen.

U19 holdet har igen kamp på torsdag d.13 april i Viby mod Viby/AGF som vi også mødte i efteråret hvor vi fik en flot 7-2 sejr på hjemmebane og en hårdtkæmpede 1-2 sejr på udebane.

Kampen finder sted på Viby Idrætspark med kampstart kl.13:00 - og der loves et hårdtkæmpede VB mandskab for at tage alle 3 point med hjem som er meget vigtige.