Ærgerligt nederlag til U19 Vest

Nicolai Haulrich, Peter Lund
28. august 2016 kl. 20:47

Igår, lørdag, tog U19 turen på E45 syd som førte os til Århus, hvor vi skulle op imod VSK Aarhus. Kampen viste sig at blive en spændende en af slagsen, og den bedste kamp vi hidtil har spillet i turneringen.

Vi vidste vi skulle spille op til vores ypperste på en rigtig svær udebane i Aarhus.

Vi skulle i de første 20-25 minutter fokusere på det defensive og ikke at komme bagud, hvilket lykkedes rigtig flot. Bagkæden, midtbanen og angrebet hang godt sammen, og vi dominerede i store dele af de 20-25 minutter spillet totalt. Vi spillede os frem til nogle store chancer, som vi ikke var skarpe nok til at få sparket ind.

Lige pludselig ud af ingenting spillede vi os på ved et indlæg bag baglinjen, som kom ind i feltet og ved lidt tumult fik Mads bolden fri foran mål med målmanden og satte bolden stensikkert ind til stor tilfredshed fra sidelinjen. 0-1.

Efter målet blev kampen lidt blandet. VSK Aarhus kom frem til lidt flere chancer, dog uden at de blev farlige. Drengene viste høj klasse og gav sig virkelig 210% i første halvleg. Pausestilling 0-1.

Pausen blev brugt på snak omkring at det var vigtigt at vi holdte vores makeringer, at vi virkelig var klar på deres omstillinger og at de ikke måtte blive lukket ind i firkanten på midten hvor der var skudzone.
2. halvleg begyndte rigtig skidt. Det var som om vi slet ikke var klar, og efter en lang afleveret fra VSK Aarhus blev der udlignet til 1-1. En angriber som gemte sig bag bagkæden og opfangede bolden loppede den over vores keeper, som iøvrigt skal roses for hans store overblik fra hans vinkler.

Efter 1-1 virkede det som om vi begyndte at vågne lidt op. Vi kom til lidt flere chancer, dog uden at de blev vildt farlige. VSK Aarhus begyndte stille og roligt at spille sig ind i kampen og kom til deres chancer, hvor de efter 10-15 minutters spil af 2. halvleg kom på tavlen igen efter en omstilling. Vi kom ikke tilbage i returløbet, hvorfor bolden let kunne blive spillet ind fra sidelinjen til en fri modspiller foran mål, som gjorde det til 2-1 til VSK Aarhus. Kampen forløb med et par chancer til os, og vi fik bl.a. et frispark lige udenfor feltet, dog uden at blive farlige. VSK Aarhus fik fremskaffet sig 2 gule kort i 2. halvleg, og vi var derfor i overtal i nogle af perioderne, hvor vi også samtidig dominerede kampen totalt. Dog endte kampen uden flere scoringer og dermed et meget træls nederlag, hvor vi virkelig havde fortjent i hvert fald at få et point med hjem til Vejle igen. Næste kamp er næste lørdag mod FC Djursland i VB Parken.