Storsejr til U19 Vest over AGF/Viby

image Omklædningsrummet før den vigtige kamp mod AGF/Viby.
Oliver Lundgaard
09. november 2016 kl. 09:25
Efter 7-2 sejren er U19 mandskabet millimeter tæt på at sikre sig oprykning til 2.div.

Kampen mod AGF/Viby blev spillet på den nye kunstgræsbane ved Vejle Idrætsefterskole.

Kampen forløb med masser af chancer til VB både i første halvleg men endelig var vi skarpe på at udnytte vores 100% chancer og dermed også er skylden i at vi scorer 7 mål kampen igennem.

Med en pause stilling på 2-1 til os, kommer vi lidt skidt ud til 2.halvleg hvor de kommer på 2-2 men derefter bliver der lavet om på tingene. På bare 4 minutter scorer vi 4 mål i det 64 min til det 68 min - og afgører kampen. Det var et par stolte trænere og spillere efter kampen, som nu er over stregen med 3 point ned til VSK Aarhus som ligger under stregen med 1 runde tilbage. Pulje kan allerede afgøres på lørdag, hvis VSK Aarhus taber til 1 pladsens Odder, er vi allerede sikret oprykning når vi går på banen søndag på udebane imod FC Fredericia som vi i september slog 4-2 i VB Parken.

Samtidig meget vigtig med de 3 point på konto'en og sejren på 7-2 over AGF/Viby som vi derimod kan kravle over på søndag hvis vi vinder vores kamp i Fredericia og de mister point til Vinding, da vi er bedre indbydres mod dem.

Vi er derimod også millimeter tæt på at sikre os oprykning til forårets 2.division som var vores klarer målsætning inden sæsonen begyndte.