Super flot kamp trods nederlag mod Dalum for U19.

image Pausestilling 0-0.
Oliver Lundgaard
27. marts 2017 kl. 08:54
Kampen endte 2-1 til Dalum efter en meget tæt og lige kamp

Dagens kamp var et ærgerlig nederlag, hvor vi spiller en super flot kamp, især første halvleg.

Drengene giver sig virkelig fuld ud, vi sidder godt på Dalum der er nogen store og fysik stærke spiller, men vi formår i store dele af halvlegen og holde vores aftaler, og ødelægge deres spil, træneren fra Dalum siger i pausen til hans spiller at vi er det beste hold de har mødt længe.

Vores forsvar står godt, Oliver Pedersen og Frederik H. Får godt komikeret deres budskab, til vores back og midtbanen, og de spiller klogt.

På midtbanen havde vi Art med for første gang i lang tid, hvad man overhovedet ikke kunne se, han spillet en super første halvleg på midtbanen sammen med Aldin der har spillet sin bedste kamp i år.

Men desværre får de scoret i det 2 min. Efter pausen, og det tager pusten lidt fra os.

Så laver Dalum et af deres specialiteter, en hurtig omstilling hvor vi mister bolden helt oppe ved deres felt og 3 bold berøringer så er der mål i den anden ende og 2-0.

Men vi arbejder os stille og rolig ind i kampen igen, opgiver aldrig troen på at vi kan hente 1 point.

I 88 min. Tager  Mathias Eriksen et frispark og ligger en super bold ind i feltet som Debel får snittet vider til den høje forsvar spiller Oliver Pedersen, der scorer et godt mål.

Dommeren har lagt tid til og vi presser virkeligt på for ar få udlignet, har også et par chancer helt til det sidste, men må desværre se os, slået 2-1.

Chen i vores mål, disker også op med et par super redninger i løbet af kampen, og står en god kamp, det er første gang vi har ham på mål, men det kunne man ikke se.

Dommeren lod drengene spille bold, der var to påtaler i kampen ellers måtte der gåes til den fra begge sider, uden det på nogen måder blev en ond kamp, super dejligt at se.