U11 drengene vinder FC Horsens Cup

Thomas Foged, Peter Lund
29. august 2016 kl. 20:34

U11-drengene deltog d. 28.8 i FC Horsens Cup, hvor de havde selskab af 15 andre hold i den bedste række.

Det blev til en rigtig skidt start i gruppespillet, da Skødstrup slog os 2-1. Efter en 1. halvleg vi ikke kunne være bekendt, havde vi i 2. halvleg mange chancer for både at udligne og sejre mod et godt kæmpende Skødstrup-mandskab, men ind ville bolden ikke.

Viby blev slået 5-0 i anden kamp, og så stod vi overfor Horsens fs i den sidste gruppekamp. På forhånd vidste vi, at vi skulle vinde med minimum to mål, for at være sikre på en kvartfinale, da Horsens havde slået Skødstrup.

Netop som kampen mod Horsens blev fløjtet i gang åbnende himlen for alle sluser, og her var VB-drengene bedst til at bevare fokus og overmatchede klart ”de gule.” Horsens blev slået med 5-2, og dermed stod vi som gruppevinder på bedste målscore.

I kvartfinalen ventede AGF, som vi havde revanche til gode mod fra Ibercup. I en kamp hvor begge hold kæmpede godt for sejren, trak vi det længste strå – bl.a. på et meget flot 2-0 mål. AGF fik reduceret i overtiden på straffespark, men vi var klar til semifinalen.

Her stod Tjørring som modstander. Vi kom foran 2-0, inden de fik reduceret i 2. halvleg. Herefter modstod vi et godt pres mod VB-målet, men sejren var fortjent.

I finalen ventede SUB Sønderborg, som noget overraskende havde slået Svendborg i deres semifinale. VB-drengene dominerede dog kampen totalt, og 4-1 sejren var ikke et mål for stort.