U19 holdets vigtige udebane kamp mod S.f.b

U19
19. maj 2017 kl. 08:18
Lørdag d. 20 maj kl.11 i Svendborg - læs optakten, og referat fra kampen imod topholdet fra Dalum IF.

Lørdag morgen drager U19 2.div til Svendborg.

Hvor der er store forventninger til drengene om 3 point.

Efter sidste weekend mega ærgerlig nederlag på 0-1 til topholdet Dalum IF.

Som vi fik lukket godt ned, og havde ok med chancer mod dem, var det så ufortjent og ubarmhjertigt som fodbold er da Dalum IF i slut fasen får bolden i nettet - 2 minutter før tid.

2 min. før har Vejle B's angriber Debel en super opløbet bold, og får den forbi målmanden, det er så utroligt den bold kører lige forbi stolpen, i stedet for i mål, og dem er der nogen stykker af.

Drengene kæmper virkelig på alle pladser, for at få point hjem, men vi er også under pres de sidste minutter, hvor det er ligesom om Dalum kommer sig over det pres vi har lagt på dem hele kampen igennem, hvor de ikke har fået meget ro til at spille deres spil, vi så ikke mange hurtige omstillinger eller lange bolde fra dem, som ellers er deres speciale.

KÆMPE ROS TIL DRENGENE!!

Selvom der er store forventninger til godt bold og 3 point i Svendborg, skal vi ikke undervurdere modstanderen, det bliver en mega svær kamp, man ved aldrig om de stiller i stærkeste eller har spiller med deres 2 divisions hold.

Men vi drager ihvertfald derover med troen på, at vi kan finde det gode spil frem, vi har leveret i de sidste 3-4 kampe, hvor vi er ind imellem har vært presset op til kamp, på skader og afbud, og har kun været 12-13 mand.