image U19 mandskabet som sikrede sig den sidste billet til forårets U19 2.division.
Kim Hansen, Oliver Lundgaard
14. november 2016 kl. 18:57
Lidt om U19 mandskabets oprykning og søndagens udebane kamp i Fredericia.

En intens kamp der havde det meste, spænding, fysik, brændte chancer, brændt straffe/reddet straffe spark, gode redninger fra begge målmænd, gule kort, et rigtig lokal opgør, der kan få de fremmødte på sidelinjen med.

For begge hold er det mere end bare en kamp. Der er venner, klassekammerater eller gamle holdkammerater på kryds, hvad det bare gør at holdende lige give sig det ekstra i kampens hede, for den skal vindes, en fornøjelse at se på.

Vi kommer helt klart bedst fra start, vi går ind og spille præcis som aftalt, vi får lukket deres spiller rigtig godt ned, så de ikke får lov at spille deres spil.

Vi kommer godt til chancer, og brænder også to kæmpe chancer, inden det lykkes, Sujeen i det 16 min at lave et rigtig godt mål, vi bliver ved at presse på for et mål mere, men lader lige så stille Frederica snige sig ind i kampen, og de sidste 15 min. af første halvleg, sidder de også på kampen, de bliver belønnet i 41 min. Hvor vi ikke lige er helt vågen og der står 1-1 til pause.

Anden halvleg, skal vi lige igang efter pausen det tage 5-7 min. Så finder vi igen ind i kampen, og kommer da også foran 1-2, helt klart en halvleg vi skulle have lukket, men vi brænder chance på chance, som en store spillende Yakup i Fredericia målet, havde helt klart sin andel i blandet andet reder han straffe taget af Jacob Barklin.

Og selvfølgelig er det også en forhenværende Vejle spiller Muhammed Akif der udligner til kampens resultat 2-2.

Fredericia har også deres chancer og vores målmand Frederik N. Disker helt klart også op med et par store redninger.

I kampens slut fase har vi 4-5 fri med målmand, men dem forvalter vi simpelhen for dårligt men udover det var der masser af højt tempo i kampen, hvor man virkelig kunne se at de var 2 mandskaber som fortjent havde fået billetten til forårets 2.division.

Vi gør selvfølgelig afslutningens fasen på tuneringen, mere spændende ind nødvendig er, men stor ros til drengene der virkelig, fandt den gode vilje og det stærke spil vi har set midt i tuneringen frem, og vi får afsluttet til UG, og når vores mål 2 div.

Oprykningen fejres til afslutningfest d.19 november i VB Parken.

Hele trænerteamet og spillertruppen ønskes stort tillykke med den meget flotte oprykning til forårets 2.division.

Kampen i Fredericia blev spillet på kunstgræs og endte 2-2.