image Foto: JJ Foto Vejle
Oliver Lundgaard
24. oktober 2016 kl. 21:49
En spændende kamp i slutfasen om oprykning til forårets 2.division.

Gårsdagens kamp mod VSK Aarhus skulle vise sig at blive en spændende kamp, men også en chancerig kamp, hvor begge mandskaber havde op til flere kæmpe chancer.

50 minutter før kampstart blev kampen flyttet til Vejle Idrætsefterskoles kunstgræsbane, da bane i VB Parken stod under vand og ikke bød ind til en fodboldkamp.

Kampens start blev en blandet affære hvor der var masser af spil og chancer men chancerne blev desværre ikke til mål men det skulle vise sig at være en ventet ting som blev til forløsning efter 19 minutters spil, hvor vi erobre en tabt bold på midtbane, hvor en af vores hurtige kanter kommer til baglinjen, lægger en god bold skråt tilbage til vores varme angriber André som scorer til 1-0. Derefter falder vi i tempo og VSK Aarhus kommer til flere store chancer som de desværre udnytter efter 30 minutters spil, de udnytter en tabt bold på vores egen banehalvdel, hvor vores forsvar desværre står offensivt, som VSK Aarhus udnytter til et straffespark som de også scorer på til 1-1 efter 30 minuttersspil.
Kampen bølgede frem og tilbage med meget spil på midtbanen og mange tabtebolde som gav muligheder til begge mandskaber som kom til vores fordel efter 40 minuttersspil hvor midtbane spilleren Jakob Barklin opsnapper en tabt bold lige uden for feltet og udnytter med et flot langskudsmål til pauseresultatet 2-1 i VB’s favør. I halvlegen var det en ikke tilfredscheftræner som priontere at vi skulle vinde vores dueller og give os 110% hvis vi skulle gå derfra med 3 point men samtidig også udnytte vores store chancer.

2.halvleg var kun lige startet da vi fik tildelt et gult kort og dermed var reduceret til 10 mand i 10 minutter. I de 10 minutter fik VSK Aarhus et par chancer og pressede på, men efter en omstilling fra vores side kom frem til et par chancer også, hvor vi ikke var skarpe nok.
Men i det 75 minut kom VSK Aarhus endnu engang på måltavlen til stillingen 2-2. Vi lagde et stort pres, som også gav et mål som desværre blev en offsidekendelse og dermed ikke blev det mål som blev afgørende for kampens resultat. Kampen endte 2-2.

U19 Vests cheftræner Kim Hansen udtaler følgende efter kampen, som skulle have givet 3 point til hans mandskab men samtidig også var fortjent på både spil og chancer kampen igennem:
- Han roser den gode opbakning fra forældrene men havde mest fokus på kampen som han siger følgende om " efter spil og chancer er trænerne ærgerlig over at vi ikke får de 3 point idag.
Drengene havde fortjent bedre skæbne idag, vi klør selvfølgelig på i næste uges træning, tager til Djursland på lørdag for at tage de 3 point med hjem derfra".

Efter søndagens remis på 2-2 kunne vi ikke selv afgøre vores skæbne om oprykning til 2.division men det ændrede FC Fredericia på, da de her til aften vandt over IF Lyseng, og vi dermed stadig selv kan afgøre om vi rykker op eller forbliver i Vestrækken - vi ligger pt på en 4 plads med 17 point med 3 point ned til understregen hvor Lyseng IF ligger.

U19 mandskabet tager på lørdag d.29/10 til Djursland for at hente 3 meget vigtige point og samtidig også kan være afgørende i slutfasen om hvem som skal rykke op i forårets 2.division - optakt til kampen følger senere på ugen.

På billedet ses målscorer André Sanz og den indskiftede spiller Oliver Lundgaard i baggrunden - billedet er taget af JJ Foto Vejle - som var forbi for at tage et par gode skud af kampen.