Uafgjort 5-5 mod rivalerne fra FC Fredericia - U19

26. april 2017 kl. 09:02
En vild kamp i blæsende vejr i søndagenskamp i VB Parken

Et brag af et lokalopgør i VB-Parken, en stærk blæsende søndag eftermiddag.

Det var et rigtig lokal opgør, der fandt sted i VB-parken søndag,

Den havde bare alt det spænding, intensitet, vildskab, mål, skader, stærk vind, godt med tilskuer på side linjen, som sådan en kamp skal have.

Det er altid godt med sådan nogen kamp, hvor vi møde " gamle vb'er", venner eller dem man har/går i skole med, det giver bare en helt speciel atmosfære.!!

Vi havde brugt meget af vores oplæg til kampen på, hvad spiller fra Fredericia vi skulle være rigtig, rigtig opmærksom på, og luk ned, og da vi har et par forhenværende spiller i truppen fra Fredericia.

Kom Frederik H & Debel med deres input til dagens optakt.

Vi ville bevist vælge medvinden i første halvleg, hvis vi fik muligheden, for med den stærke blæst, var vi ikke et sekund i tvivl om, der var en tredje modstander på banen.

hvad vi også fik at føle i anden halvleg.

Vi starter som aftalt, ligger højt og giver slet ikke Fredericia spillerne noget som helst ro, vi er over dem hele tiden og spiller en super, super flot halvleg, med ægte hattrick  af Andre Sanz nogen super gode mål.

1 mål af Debel opsnapper bolden og afdribling af målmanden.

1 kanon mål Af OP hvor han snyder et par spiller og får den så fyret af, uden for feltet.

Der var kun gået 40 min.

Sylvester i målet gjorde det super godt, og har god lyd på, han kan ikke gøre meget ved målene.

Vores bagkæde stod godt, Frederik H var tændt i dag mod sit gamle hold, og spillet en super kamp hele vejen igennem.

Jeppe var tilbage og det var godt og trygt for vores bagkæde.

Harboe på backen spiller en super 1 halvleg, men fik det noget svære efter pausen, men kæmpet godt til det sidste.

Aldin og Art løb som sindsyge og fik lukket godt ned.

Emil på kanten var stærk, og slå nogen gode bold ind.

Thomas Nørregård gjorde et godt indhop da han lige kom igang

Magnus var først sat på backen, og efter et lille hvil på bænken, kom han ind på kant, og kom til nogen gode løb og afleveringer.

Desværre måtte vi allerede efter 36 min. Udskifte en skadet Debel, det giver desværre Fredericia nyt blod på tanden, og de får mål nr.2 lige inden pausen.

Vi var godt klar over at 2 halvleg ville blive svær, og det blev den, Fredericia lavet to hurtige mål, efter en kæmpe opsang i pausen fra deres træner.

Det eneste vi ikke måtte gøre var at lukke Mikkel Foged ind i kampen, vi havde holdt ham total nede i 1 halvleg, men han var skarp efter pausen,og lavet et super flot mål direkte på hjørne.

Vi kommer os ligeså stille over den chokstart, og kommer mere og mere med i kampen igen, kommer også til chancer, lige før Fredericia udligner til 5-5 har vi 3 KÆMPE chancer, den ene hvor deres målmand forlængst var væk, men går lige forbi målet.

Det var en hård spillet kamp fra begge holds side, og der blev gået til den og tacklet igennem, og man sad i fødderne på hinanden hele tiden, men ikke nogen grim kamp, og der blev  heller ikke fra dommerens side, delt nogen kort ud.

Det er selvfølgelig en ærgerlig træner efter kampen, at man smider en 5-2 føring til pausen, kan man ikke være tilfreds med som træner, men på den anden side som kampen udvikler sig, og vi viste vinden ville få stor betydning, lå det måske lidt i kortene at der ville kom flere mål.

Vi er stadig ubesejrede af Fredericia som U19.I efteråret vandt vi i VB-parken 4-2 og spillet 2-2 i returkampen i Fredericia.