VB´s U-11 spillede uafgjort og vandt over FC Midtjylland

28. november 2014 kl. 20:57
Lørdag den 22. november 2014 spillede VB´s U-11 drenge mod FC Midtjylland i Ikast.

Drengene spillede 6 halvlege à 20 minutter. Truppen bestod af 11 A-spillere ? 5 B-spillere og 2 gæstespillere. Læs mere..

Første kamp – 3 halvlege – endte 6-6 efter at VB havde været bagud med 3-6 efter 2. halvleg.

VB kom ret hurtigt foran, men efterhånden overtog FCM spillet sidst i 1. halvleg. 2. Halvleg var domineret af FCM, der bragte sig foran 6-3. I 3. halvleg skiftede kampen total karakter. VB overtog spillet og dominerede resten af kampen med flotte scoringer og indædt fight. En meget fin holdmoral.

Anden kamp – 3 halvlege – endte 3-2 til VB. Drengene fra VB dominerede kampen, og igen var det hård fight og godt spil, der gjorde at VB sejrede.

VB´s trænere blev efter kampen mødt med spørgsmålet ”Hvor kom lige det U-11-hold fra”, det havde FCM aldrig hørt om, så resultaterne var lidt overraskende for midtjyderne.

En generel stor Indsats af alle VB’s drenge, blev kronet med en kongeindsats af Mads Buus i målet, på Ikast Gl. Stadion i flot vejr og gode rammer.