VB U-16 liga 1 vandt pokalfinalen mod HEI

17. juni 2024 kl. 07:58

VB U16 liga 1 Spillede finale Mod Hjorthøj Egå - HEI og De superdygtige VB Drenge vandt pokalfinalen med 2-1

Drengene spillede en virkelig flot kamp, alle kæmpede flot og viste, at denne Pokalfinale skulle vindes hjem til VB.

Holdet :

Luca Skovgaard (Målmand), Casper Lu, Oscar Lauesen, Laurits Engmark, Hjalte Hollensen, Rasmus Østergaard,  Jeppe Eskildsen, Zamir Almyar, Mads Gammelgaard, Nicolas Gammelgaard, Laurits Sørensen, Jakob Stabehl, Rasmus Sørensen, Bertram Tavsen.

Truppen/ Skader:

Rasmus Hjortflod, Nicolai Mikkelsen, Mehdi Muhdawi, Aske Krogh, Markus L Pjedsted, Eman Subasic.

Vi mødte et godt Hjorthøj Egå hold, der trykkede på fra Starten af kampen, hvilket også resulterede i, at de kom foran efter 8min. spil –

Herefter skulle vi fremad og VB begyndte at trykke mere og mere på i spillet, som også resulterede i vi fik nogle store chancer, men ind ville den ikke i først halvleg.

Efter Pause forsatte VB med at trykke på og spille bolden godt rundt og pressede tempoet op og så kom målet

i det 47min. Modtager Mads Gammelgaard bolden på midten og tager 2 hurtige træk lige uden for feltet i højre side og med et kort aftræk sparker han den op i modsatte hjørne uden chance for målmanden.

Efter udligningen presses der på for at afgøre kampen i ordinær spilletid og efter 76min – bliver der begået straffe mod Nicolas Gammelgaard (GG) og Mads holder hovedet koldt og Scorer sikkert i højre side af målet.

Hele truppen har en kæmpe andel vi kan stå med Finale sejren efter følgende kampe:

VB – Grindsted IF:                      8-1

VB - Horsens FS:                         3-0

VB – Lunderskov:                       3-1

Semifinale VB – Viborg:             6-5

Finale VB – HEI:                         2-1

Vil gerne sige Tusind Tak til de altid trofaste Tilskuere (Forældre) for den store opbakning til Drengenes kampe rundt i landet.

Og Ønske VB tillykke med en Pokaltitel i U16 Rækken.