image Kampensspiller blev Andreas Hestbeck Schousboe
FB - VB 2-4

April måned er en travl måned for Senior afdelingen. 6 kampe på 4 uger for S4, så programmet er godt presset. Dette betyder at vi bliver nød til at spiller kampe i hverdagen. Da undertegnet( Johnny Jungquist ) selv var aktiv huskes dette som at være sådan nogle kampe man kunne og har miste vigtige point i, da mange har haft en travl dag på jobbet eller i skolen, så man

er sjælden helt klar i hovedet.

Men igen viser dette hold deres styrke og trækker en sejr i land.

Vi kommer på 1-0 allerede efter 2 minutter vedMakenga Kalala på et hovedetstød efter et flot sparket frispark fraOzhan Bib Samed.

Hele første halvleg bliver desværre til meget indianerbold fra det normale passing stærke VB hold. (Banen kan ihvertfald ikke få skylden,for det var en velplejet og sund bane som FB kun kan være stolte af!)

Vi vælger desværre for mange af de forkerte og svære løsninger, vi savner vildskab og energi til at lave løbende, men tiltrods for det kommer vi stadigvæk frem til chancerne dog uden at have heldet med os til at sparke dem ind.

FB score i det 42 minut til 1-1.

FB kommer også bedst ud til i 2.halvleg og de score til 2-1 i det 64.minut.

Blot 2 minutter efter bliver vi en mand i undertal daAndreas Vinkel Østergård modtager et gult kort også så det svært ud.

På følgende frispark til FB sendes bolden i feltet,og retur bolden ender ved en FB spiller som afslutter resolut og her viser Brian Moreno Sanchez Hansen han fantasiske målmands evner. Med en fantom redning fra 5 meters afstand holder han os inde i kampen.

Dette gav et WAKE UP CALL for alle VB spillerne for lige pludselig begyndte det at gå stærkt, i det 67.minut score Andreas Hestbech Schousboe til 2-2 efter oplæg fra Makenga Kalala.

3 minutter senere i det 70.minut sender den altid hårdt arbejdende Andreas Hestbech Schousboe bolden i kassen til 2-3 og hvem andre en Ozhan Bib Samed er oplæggeren.

1. minut er det igen de to spiller som er på spil.Andreas Hestbech Schousboe score sit 3.mål til stillingen 2-4. Igen viserOzhan Bib Samed sit store overblik

Det er dejligt at se disse gutter ikke slår op i banen og kæmper selvom vores spil ikke hænger sammen. Dette viser stort overskud og beviser at intet kommer af sig selv men igennem hårdt arbejde.!