Fjerde sejr på stribe til Serie 1

20. april 2017 kl. 14:42

VB hentede tirsdag aften deres 4. sejr på stribe.

VB beviste igen at de er i forrygende form, og tog deres 4. sejr i træk, mod et rutineret Brabrand hold på Brabrand stadion.

Martin Damsbo åbnede ballet med noget der lignede årets mål i Brabrand, i højre side spillede han 1-2 spil med Ilir Jakupi og sendte bolden med venstre benet op i modsatte hjørne. Kort tid efter sendte samme Damsbo bolden i dybden til en fremstormende Lasse Gude som scorede sikkert til 0-2, i slutningen af 1 halvleg scorede Brabrand et flot mål til 1-2 som var halvlegens resultat.

2 halvleg kom Brabrand frem på banen uden rigtigt at blive farlige, efter 65 min var det igen topscorer Lasse Gude som scorede til 1-3, og kort efter scorede kampens spiller Mikkel Eriksen ( billedet ) til 1-4 efter en flot pasning af Rasmus Mortensen.

Cheftræner John Andersen havde stor roser fremme efter kampen, ( spillerne/holdet udvikler sig hele tiden, vores koncept har bidt sig fast, plus alle arbejder benhårdt alle 90 min, vores bænk er igen Idag med til at lukke kampen og viser hvilken bredde vi har i denne trup.

Nu fejrer vi sejren idag, og så kalder den benhårde træning og forberedelse til den spændende kamp på lørdag mod Hasle boldklub i VB parken.

Kampfakta

14 min 0-1 Martin Damsbo , Assist Ilir Jakupi
28 min 0-2 Lasse Gude , Assist Martin Damsbo
40 min 1-2 Brabrand
67 min 1-3 Lasse Gude , Assist Martin Damsbo
82 min 1-4 Mikkel Eriksen , Assist Rasmus Mortensen