Herresenior Serie 1: Sådan gik deres træningskampe

09. august 2022 kl. 23:07

Serie 1 herrer har spillet 2 træningskampe de seneste dage.

I tirsdags var det imod Brande IF fra serie 1.

Kampen var en rigtig fin test som endte 1-1.

Brande startede godt, men som kampen skred frem fik VB mere og mere overtaget og var i god kontrol. Brande kom foran 0-1 i første halvleg og VB havde chancerne til at score, men var bagud i pausen.

2 halvleg var VB klart bedst og fik udlignet til 1-1 ved Tasal som lavede et flot mål efter en super omstilling styret af Kasper Lange.

Der var chancer til flere mål, Brande reddede bland andet en bold på stregen samt vi havde en afslutning på overliggeren.

Der kom desværre ikke flere mål, men en god test kamp mod et godt hold.

Lørdag spillede VB så imod Jyllandsserie holdet Horsens Freja. Endnu en god kamp hvor vi blev godt matchet af et godt hold.

VB startede kampen fantastisk og efter en god dribletur af vores nye mand Jeppe Middelbo kom vi foran 1-0 efter 30 sekunder. Jeppe kom godt til baglinjen og chippede bolden ind til sidste års topscorer Akif, som flot headede den i kassen.

VB var i fin kontrol i 1 halvleg og kom til pause med 1-0 i en kamp uden mange chancer.

2 halvleg startede ikke godt og efter 55 min fik Akif direkte rødt, på en tvivlsom kendelse som undrede både hjemme og udehold. 10 minutter i undertal blev dog klaret til perfektion. I 60 minut satte vi U17 spilleren Frederik ind sammen med u19 spilleren Lasse Krogh. Derudover var U17 spilleren Simon med fra start.

Efter de 10 minutter i undertal gik der desværre ikke lang tid inden at Horsens Freja fik udlignet til 1-1. Resten af kampen var en forsvarskamp som vi klarede godt. Få muligheder for gode omstillinger til VB blev dog ikke spillet ordentlig færdig og derfor endte kampen 1-1. I dagens kamp var Emil Toft med for VB for første gang også og det skal nok blive et spændende bekendtskab sammen med de 2 nye Rasmus Villadsen og Jeppe Middelbo.

2 gode træningskampe inden sæsonen starter på Lørdag i Skanderborg.