Nederlag i VB Parken, Serie 1

18. august 2022 kl. 18:41

Onsdag aften var VBs serie 1 hold igen i kamp og skulle forsøge at bygge videre på sejren fra weekendens kamp mod Skanderborg.

VB startede rigtig godt ud og spille med fart og kombinerede sig godt frem ad banen, dog uden at komme igennem til de store chancer. Give holdte fint stand og efter 31 minutter straffede de så VB på en for Give flot omstilling, men med røde briller skulle både omstillingen og vejen der til være undgået. Det var et slag at komme bagud 0-1 og 7 minutter senere var den gal igen. Et hjørnespark ryger igennem feltet og Give får den sparket ind til 0-2.

Til pause nede 0-2, skulle spillerne ud og forsøge at få vendt kampen.

VB kom igen ud med god energi og forsøgte at få lagt pres på Give, men endnu en gang røg man i en omstilling som sluttede med et flot spark op i toppen af målet, 0-3.

En halv time igen nede 0-3 var det sporadisk hvad VB kom frem til og Give skulle bare holde stand. Det gjorde de og vandt aftenens kamp 0-3.

VB har heldigvis mulighed for at slå tilbage allerede på lørdag når turen går til ASA, Aarhus.