16. april 2017 kl. 17:58
Engum - VB: 1-4

Engum - VB 1-4

2.finalekamp ud af 14 og endnu en sejr til samlingen og IGEN 4-1.

På papir skulle vi møde en modstander som har fået stor tilgang fra et ned rykket S2 hold, så vi vidste ikke helt hvad der ventede os.

Men det var tydeligt at se fra at de frygtede os, og at deres taktik var planlagt ud fra det.

1.halvleg bliver mest til lange bolde og tempoet var frygtelig langsom.Vi kommer dog fint frem til chancer men uden at vi får den prikket ind...

Ligesom dommeren virkede det ikke som om at engum havde meget luft i lungerne ,og det var kun et spørgsmål om vi kunne holde hovederne kolde.

Desværre lod vi os gå ned på deres niveau og med to gule kort til hhv Henrik Fruergaard Hansen i 22. minut og efterfølgende i 40. minut til Andreas Els blev betingelserne hellere ikke nemmere med en mand i undertal.

Med 0-0 til halvleg var alle klar over at vi skulle steppe op nu.

Og det gjorde vi i den grad

Vi skifter en debutantten Jakob Holm ind i ved halvlegen som tvinger os til at spille vores korte bolde fremad og vi begynder at spille vores spil og efter 60 minutter kommer forløsningen for os.

VB´s kantspiller Alexander Plagborg score til 1-0 efter en assist fra Ozhan Bib Samed.

Efter 68 minutter score sidste uges kampen spiller Patrick Bech Senger 2-0 og igen har Alexander Plagborg en fod med.

Alexander Plagborg score til 3-0 efter 73 minutter Ozhan Bib Samed stod igen med en assist.

5 minutter senere i det 78.minut sætter debutanten Jakob Holm sit præg på kampen med en kælen inderside score han til 4-0 efter at Alexander Plagborg oversprinter Engums back igen igen.

Igen måtte vi se os selv give et mål væk og i det 83.minut score de til 4-1, så næste kamp må vi forvente vi for styr på de personlige fejl og spiller til nul.

Kampens spiller blev Ozhan Bib Samed skarp forfulgt af Alexander Plagborg.