Sejr til Herresenior Serie 2 i forårets første turneringskamp

Benny Gylling
27. marts 2022 kl. 10:53

Første turneringskamp mod Beder Malling Idrætsforening (BMI) for Herresenior Serie 2

Med stor forventning og glæde, var der lørdag d. 26. marts første turneringskamp mod BMI, fra Århus syd, hvor Serie 2-holdet fra VB ville gøre alt, for at få den start der i sidste ende, gerne skulle føre til en oprykning til Serie 1.

Efter en lidt rodet åbning, fik hjemmeholdet i løbet af 1. halvleg, mere og mere styr på tingene, og gik da også fortjent til pause, med en 3-0 føring. Det var efter 2 flotte langskudsmål, af hhv. Emin Demir og Mikkel Hauge Jørgensen samt et sikkert eksekveret straffespark af Muhammed Akif.

I 2. Halvleg var VB i det meste af tiden i fuld kontrol, men blev sat en lille smule under pres, ifm. en 10 minutters udvisning.

Stormen blev dog sikkert reddet af og Emin scorede sit andet- og holdets fjerde mål, efter en omstilling som sikkert sikrede 3 point i VB Parken.

Der var i dag debut til den dobbelte målscorer Emin Demir samt Marcus Andersen.