Serie 4 havde topholdets held: Hover - VB 2-3

19. maj 2017 kl. 08:18

Søndag skulle serie 4 en tur til hover og spille topkamp. Vi var desværre ramt af mange afbud men så gav det bare muligheden for at andre kunne vise sig frem og igen må jeg rose spillerne som var udtaget til kampen. Vores brede er en kanon vigtig faktor på vores oprykningsjagt.

10 minutter gammel af kampen kommer vi foran 0-1 ved scoring af Makenga Kalala efter en flot diagonal aflevering fra Mikkel Damgaard. Men glæden varede ikke længe.... blot 2 minutter senere udligner Hover til 1-1.

Heldigvis er slår vi ikke op i banen når sådan noget sker. Vi finder bare mere energi frem og arbejder hårdere. Efter 17 minutter må Henrik Fruergaard lige ud 10 minutter efter han putte lidt for meget energi i en tackling.

Blot 3 minutter senere score Ozhan Bib Samed efter oplæg fra Andreas Østergård til 1-2 efter en vanvittig flot dribletur fra midterlinjen og et flot spark fra kanten af feltet.... En kandidat til årets mål måske.

Men som vi kender Hover så lægger de sig sjælden ned uden kamp, og i det 33. minut score Hover til 2-2 ud af ingenting. Set ud fra spil og chancer kunne vi kun være frustreret vi ikke var foran med 1 eller 2 mål..

Fra 2.halvleg sætte vi derbytanten Daniel Knudsen på banen for at gi lidt fart oppe foran. Daniel brækkede sin fod i en træningskamp så det var dejligt at se ham tilbage på banen.

Daniel når da også at komme frem til 2 100% chancer (uden dog at score) på 30 minutter så vi glæder os til han bliver skarp...

Generelt i de sidste 20 minutter af kampen sidder vi tungt på kampen da det er tydligt at vores form er bedre end deres. Vi kommer frem til 3-4 store chancer men ind ville bolden ikke..

Forløsningen kommer dog i 89. minut da en Hoverspiller stopper Kjartan Højgaard ulovligt i feltet og der korrekt bliver dømt STRAFFESPARK.

Martin Pedersen sparker den sikkert ind som han har gjort så mange gange før til slut resultatet 2-3...

Status er nu efter halvdelen af sæson er spillet.

8 kampe vundet ud af 8

+28 i målscore

Vores mål med oprykningen til Serie 3 nærmere sig og vi håber at når vi står den 17/6 så har vi 2 oprykninger i hus så vi til næste sæson både har vores 1.hold i Jyllandsserie og 2.hold i Serie 3.