Serie 4 - Vejle Kammeraterne - VB: 1-3

14. maj 2017 kl. 21:15

Søndag stod VB gutterne over for ned rykkerne Vejle kammeraterne fra serie 3.

Gutterne var sulten efter kamp da Vinding valgte weekenden før at trække sig fra kampen, men sulten blev ikke omsat fra hovedet til banen... mange lange bolde, for lang afstand i vores kæder og ALT for lidt der tog ansvar!  Vi måtte også erkende at varmen også satte sit præg på kampen... 23 grader og absolut ingen vind,gjorde det ikke nemmere at for os.

Vi kommer dog foran 0-1 på et straffespark sikkert sat ind af Martin Pedersen. Alexander Plagborg løb fra alt og alle på en dyb bold og Kammers forsvar kunne ikke andet end nedlægge ham ulovligt.

Blot 5 minutter senere udligner kammer  til 1-1 da vi i de bagerste rækker står og nyder det dejlige vejr...

1.halvleg var der ikke mere at skrive hjem om.

I halvlegen blev der justeret lidt og vi gik i en ny formation og 2 spiller (Andreas Østergård og Ying Yang) blev sendt til opvarmning. Disse 2 satte sig selv straks i scene da de kom på banen efter 55 minutter.

Truppens youngster Andreas Østergård valgte at komme 1 time for sent til kamp(!!)  Om det var for at komspencere ( eller måske få et nedslag i bødekassen) vides ikke men den unge mand kom med en kæmpe lyst til at spille fodbold og blot 10 minutter på banen score han til 1-2 efter rigtig flot forarbejde af debutanten Ying Yang som også var blevet skiftet ind.

De sidste 30 minutter sidder vi fysik på kampen og tilspiller os en del chancer, men det er dog først i det 87.minut at vi får bolden prikket ind og igen er det Andreas Østergård der score til slutresultatet 1-3. Som så mange gange før er Ozhan Samad Fathulla som er i oplæggerens rolle.