Serie 4 vinder 9-0!

image Kampensspiller blev klart Andreas Hestbech Schousboe med hans 5 mål og 3 oplæg!
26. april 2017 kl. 21:19

Holdet Vejle - VB 0-9

Fredag skulle vi en tur til Urhøj og møde Holdet Vejle i vores finalekamp nummer 5.

Trods det milde vejr så var der en storm på vej. Stormen var VB holdet!

Allerede efter 5 minutter score VB til 1-0 ved anføre Benjamin Søgaard efter oplæg fra Andreas Hestbech Schousboe.

Blot 5 minutter senere score en meget oplagt Andreas Hestbech Schousboe til 2-0. En flot dyb bold fra Jesper Juul Hansen og et knast tørt afslutning fra Andreas Hestbech Schousboe som sender bolden i kassen via overlæggeren.

10 minutter senere score VB til 3-0 igen Andreas Hestbech Schousboe efter forarbejde fra Makenga Kalala.

Andreas Hestbech Schousboe var ikke færdig endnu for blot 4 minutter senere score han til 4-0 og fuldføre hans hattrick efter blot 24 minutter. Igen er Jesper Juul Hansen som var i oplæggerens role.

Andreas Hestbech Schousboe score også til 5-0 10 minutter senere efter en fin detalje fra Osei Kwaku Oviasu.

Jeg ville gerne skrive noget om vores modstander men i 1.halvleg er der kun et hold på banen. Vi styre kampen total på en meget våd og blød bane.

2.halvleg når kun at blive 5 minutter gamle før Andreas Hestbech Schousboe score til 6-0! Jesper Juul Hansen er igen manden bag den sidste aflevering.

Her efter slap vi desværre tøjlerne lidt og alle ville vise de kunne score i sted for at spille chancerne større... en naturlig ting når føring er så stor.

25 minutter inde i 2.halvleg får VB et straffespark da en Holdet Vejle spiller vælger at bruge hånden til hjælp efter en tværbold fra Jesper Juul Hansen. Martin Pedersen score sikkert til 7-0.

3 minutter senere score Jakob Holm til 8-0 efter forarbejde fra Andreas Hestbech Schousboe.

Patrick Bech Senger sætter punktum efter godt 80 minutter spil til slutresultatet 9-0 og Andreas Hestbech Schousboe kroner hans flotte kamp af med endnu et assist.

STOR ros til alle spillerne i vores trup. Vi rykker os meget som hold lige pt og kampen viste tydeligt at når vi vælger at være koncentrer og spille vores eget spil er vi et vanvittig godt hold med et meget højt niveau!

Kampensspiller blev klart Andreas Hestbech Schousboe med hans 5 mål og 3 oplæg!