Stimen fortsætter for Serie 4

02. april 2017 kl. 20:36

VB - Hover 4-1

Efter 2,5 månedes træning blev det endelig tid til at spille om point. S4 holdet er nu ubesejret i hele 18 kampe (med trænings kampe) siden juli sidste år! Dette er den tydelige resultat af struktur, træning og lysten for at spille fodbold og kæmpe for VB´s logo.

Resultaterne kommer bestemt ikke af sig selv. Vi har en bredde på både vores 1. og 2.hold som gør at vi stiller op med 14 spiller som træner hver tirsdag og torsdag, og det gør vores arbejde som træner meget sjovere (og sværere) og spillerne presser sig selv og hinanden i forhold til den konkurrence der er om pladserne.

Til kampen mod hover var der ikke mindre end 4 debuttanter udtaget til kampen Brian Moreno Sanchez Hansen, Jesper Juul Hansen, Patrick Bech Senger og Mikkel Damgaard Laursen og alle fik en rolle i kampen.
På en bane som var meget ujævn var det svært at spille vores hurtige passing spil, men på trods det forsøgte VB at spille bolden rundt og var fra start til slut bolddominerende.
VB kommer frem til 3-4 chancer i de første 20 minutter men vi mangler lige den sidse skarphed for at vi putter den i kassen.
28 minutter henne kommer forløsningen så, da Søren Balsgaard får en dyb bold fra Rene Vad, og med et træk forbi hover målmand så stod der 1-0 som vi gik til halvleg med.
Rene Vad måtte desværre udgå efter 40 minutter med en skade.
Jesper Juul Hansen kom ind og vi måtte rykke lidt rundt.
I halvlegen blev der justeret lidt og det kunne tydeligt ses at VB ville mere!
61 minutter score Søren Balsgaard til 2-0 efter kælen fod fra anføre Benjamin Søgaard.
Efter scoringen måtte vi desværre skifte Jesper Juul Hansen ud ,igen med en skade... ellers en god derby fra den løbestærke spiler.
Vi score til 3-0 efter 78 minutter ved Benjamin Søgaard, efter stort overblik og teknik fra Ozhan Bib Samed.
Mikkel Damgaard Laursen brækkede uheldigt sin fod sidste sæson og kom aldrig til at få en turneringskamp. Mikkel Damgaard Laursen kom netop fra Hover og om det var fordi de ikke havde bolden eller kom til chance så han syntes at de skulle prøve det må guderne vide... På bedste Jesper Olsen maner lægger han en bold retur som ikke får nok fart på og vupti så score Hover til 3-1 efter 86 minutter.
Kasper Kjær for en hilsen fra dommeren i det 90.minut men selv en mand i undertal score vi igen til slutresultatet 4-1. Søren Balsgaard score sit 3. mål igen viser Ozhan Bib Samed sin kælen teknik.
Brian Moreno Sanchez Hansen er en mand med stor rutine, som viste han han er god til at styre sit forsvar og hjælpe vores unge spiller.
Der var mange om budet men Patrick Bech Senger blev kampens spiller så det må være en derby han aldrig glemmer!