VB hentede meget vigtig udesejr

08. maj 2017 kl. 13:17

Vejle gæstede lørdag middag IF lyseng i et brag af en kamp, VB var bedst i alle 90 min og hev en meget vigtig 1-3 sejr med hjem.

Cheftræner John Andersen havde valgt ny opstilling fra kampens start, en 4-4-2 skulle prøves af istedet for normale 4-3-3 og det vidste sig at være en god beslutning.
Fra start var VB bedst og mest farlige, men mange opspil manglede lige det sidste i Afslutningsspillet, efter 43 min lavede VB en dum opspils fejl og Lysing afsluttede fra 35 og scorede et flot mål, det var stik imod spil og chancer, men i sidste minut svarede VB igen og Martin Damsbo scorede til halvlegs resultat 1-1.

Efter pausen pressede VB igen på, vekslede mellem dybe bolde og flotte opspil, som netop gav Andreas Schousboe en friløber som han scorede sikker på til 1-2 i det 60 min, 10 min senere lukkede topscorer Martin Damsbo til det flotte resultat 1-3.