Træningskampe for piger/kvinder sat i gang

Anne Thomsen
06. marts 2015 kl. 20:20
3F liga, U17 piger, U15 og U14 piger i aktion

U15 pigerne spillede træningskamp mod Næsby søndag d. 1/2. De spillede en rigtig god kamp, og viste gode takter for det kommende forår i Mesterrækken. Pigerne fulgte godt med hele 1. halvleg, men efter pausen gik det galt. Det viste sig, at mange af pigerne ikke var i helt så god form som forventet, og derfor tabte de kampen på konditionen (eller mangel på samme).

U17 pigerne tog også en kamp mod Næsby's DM hold. Lørdag d. 21. februar tog holdet til fyn for at prøve kræfter af med det højere rangerende hold. Det skulle vise sig, at vi faktisk ikke var så langt fra Næsby's niveau som man kunne frygte. Træner Jan Erik har disse ord om kampen:

Første træningskamp i år for U17 piger, var mod Næsby som spiller i DM rækken.
Vi mødte op til kampen med tre U15 piger, da vi havde afbud og skader.
Så det var lidt af en mundfuld, at skulle møde et DM hold, men også en rigtig god udfordring og oplevelse, hvor vi kunne se, hvor langt vi er fra et DM hold.
Selvom vi tabte 3-1 spillede vi en rigtig god og flot kamp, hvor vi sagtens, kunne have ført med 2 mål ved pausen. Vi starter ud med at have bolden mest, og det var os, der pressede Næsby, og ikke omvendt, som man ellers skulle tro det ville være.
Vi viste flot boldomgang og var rigtig gode til at løbe uden bold, og lave genpres når vi mistede bolden, så Næsby hele tiden blev stresset.
Katrine Stald fra U15 stod på mål, og havde nogle gode indgreb ude i feltet, når der kom lange bolde, plus hun havde et par klasse redninger.
Freja Riisberg også fra U15 kom ind lige før halvleg, og spillede resten af kampen, hvor hun gjorde det rigtig fint på højre kant.
Freja Dørr også fra U15 kom ind efter ca. 20 minutter, og spillede resten af kampen, først som højre back og senere venstre back. Hun spillede en helt fantastisk kamp. En rigtig spændende spiller.
Alt i alt en rigtig flot kamp, med en super indstilling og hele linjen.

Senere samme dag tog vores 3F liga damer imod Næsby i VB parken. Næsby spiller i foråret i 1. division. VB'erne spillede en fin 1. halvleg, og de vandt da også kampen 4-2 med følgende målscorere: Giti Nadim scorede 2 gange og Rana Ziraki 1 gang før pausen. Efter pausen lukkede Fensbæk kampen med en enkelt scoring. Det var godt med en sejr, men der er dog plads til forbedringer, når de sidste turneringskampe skal spilles i foråret.

Også vores U14 piger (faktisk er det udelukkende U13 piger, der er rykket en årgang op til foråret) har været i aktion. I forbindelse med deres træningslejr på Vejle Idræts efterskole spillede de træningskamp mod Hørning lørdag d. 28/2. De tabte kampen, men nåede dog at vise lidt godt fodboldspil i perioder af kampen.