U14-pigerne hentede en flot 3-0 sejr, over stærke Fredericia FK

11. september 2018 kl. 21:32
VB’s U-14 piger er for alvor ved at vinde fodfæste i U14 Liga 1, efter tredje sejr på stribe!

VB Parken dannede lørdag d.8/9 ramme om 5.runde i Liga 1, og der var inden kampen lagt op til et vaskeægte lokalopgør. Vandt VB-pigerne ville der kun være 2 point op til 1.pladsen i rækken, og 8 point til nedrykningsstregen.

VB-pigerne hentede en flot 3-0 sejr, over et ellers stærkt hold fra Fredericia FK.

Kampfakta:
1-0, 31 min - Camilla.
2-0, 40 min - Camilla.
3-0, 43 min - Bella.

3 sejr på stribe, og denne gang et clean-sheet fra vores målmand, Lærke, som er inde i en stærk udvikling.

Kampen bølgede frem og tilbage de første 31 minutter, hvor vi havde bolden meget, men aldrig blev rigtig farlige, dog havde vi et skud på stolpen, og havde gode angreb. Det skal dog siges at Fredericia ikke havde en chance i hele første halvleg.
I det 17 minut, får vi en udvisning, og to minutter derefter en skade, og der så det lidt sort ud, MEN det satte pigerne i gang, med at spille fodbold, som de er gode til. Vi scorer et flot mål til 1-0 i undertal, som er sat i gang fra vores bagkæde, og spillede flot op til vores farlige angriber, Camilla, med assist fra Rigmor.

2.halvleg bliver Fredericia presset i bund, og vi scorer hurtigt til 2-0, og 3-0 på 3 minutter, hvor igen Camilla var på pletten, med en flot aflevering fra Alberte som går igennem 3 Fredericia spillere. Derefter får debutanten, Bella fra U13, scoret et super flot langsskudsmål, til 3-0. Derefter har vi flere gode muligheder, og igen et på stolpen, men bliver ikke farlige nok til at scorer flere mål i kampen, og holder også Fredericia flot fra at score. Stærkt indsats, men fedt at se der også er et par ting vi skal arbejde videre på, på træningsbanen i den kommende uge.

En god kamp, mod et godt kæmpende Fredericia hold, som nok skal komme flot igen, i denne sæson, hvor de ellers har fået en god sæsonstart.

Optil kampen havde vi afbud fra vores stamspillere, samt skader, derfor er det fedt at vi har et fantastisk samarbejde, sammenhold og kommunikation med vores U13 og U16 hold i klubben, det gav derfor en debut til Isabella (U13) og Maiken (U16-kvartalsspiller) som begge gjorde en god figur.

VB-pigerne spiller næste kamp ude mod Skødstrup SF på fredag, som i den forgangende weekend fik 2-2 mod stærke Marienlyst, og også har hentet point mod stærke Haderslev FK.