4. SEJR I TRÆK TIL HERRE SENIOR

13. marts 2016 kl. 20:57
3 - 1 over Haderslev

VB tog i dag imod Haderslev på Bredballes kunstbane, og det var spændende om Vejles unge senior kunne følge op på de gode takter, som de sidste kampe har budt på.

Vejle startede som lyn og torden, efter 6 min stod der 2-0 på lystavlen, 1-0 målet var en sand perle, Lasse Gude tilkæmpede sig bolden i en omstilling, og tog selv duellen med hele Haderslev forsvar, driblede forbi målmand og scorede sikkert. Så skulle man tro, at Haderslev havde lært af dette, men der skulle kun gå yderligere 4 min, så var Lasse Gude igen på pletten til 2-0.

De næste 25 min spillede Vejle en rigtig flot kamp og kunne med lidt held havde scoret yderligere, men i stedet var det Haderslev, der havde heldet med sig, en afslutning tæt under mål rammer Vejle forsvarer og ændre retning og snyder Brian Moreno i målet, til pausestilling 2-1.

Efter pausen styrede Vejle begivenhederne og sad helt på kampen Haderslev havde et enkelt farligt forsøg, men målmand Brian Moreno klarede i flot stil.

80 min scorede Ilir Jakupi kampens sidste mål 3-1. Der var aldrig tvivl om sejren, dertil var Vejle for stærke.

Alt i alt en god sejr, siger træner John Andersen, men vi får dem ikke flyttet nok rundt på banen, fordi vi har lidt for langsomt boldomgang. Vi skal blive ved med at presse tempoet op i disse kampe, så kan det godt være, at vi mister bolden engang imellem, men vil vi op af stigen, må vi presse os selv på alle parameter, det gælder også tempoet.

Kampfakta

2 min 1-0 Lasse Gude

6 min 2-0 Lasse Gude

27 min 2-1

80 min 3-1 Ilir Jakupi