Flot VB Sejr på 4-2 mod Give IF

John Andersen, Peter Lund
28. februar 2016 kl. 19:26

Det har været en hård uge for VB herre, 3 x træning plus 2 kampe med sejr 3-2 over Brande, kamp igen søndag mod stærke Give if igen med en flot sejr på 4-2.

Der er sket en forvandling med VBs herrer den sidste måned, spillet med højt pres, genpres og en fast game plan bliver bedre kamp for kamp. Træner John Andersen og Knud Hansen har virkelig sat sit aftryk på truppen.

1 halvleg startede VB med aggressivt erobringsspil og det stressede Give, og allerede efter 2 min havde ny angriber Lasse Gude en farlig afslutning, og det var startskuddet til en meget god periode for VB, efter 10 min scorede Lasse Gude til 1-0 efter et flot angrib hvor Mikkel Eriksen vandt en duel midt på banen. Efter ca. 25 min var det igen Lasse Gude på pletten til 2-0 som var 1 halvleg resultat.

2. halvleg var det igen VB mest på bolden, hvor Give mere forsøgte sig med lange bolde. Det gav en chance som Give scorede på til 2-1, men der skulle ikke gå 10 min før VB igen fangede Give IF i et højt pres og en brandvarm Lasse Gude kunne score hattrick til 3-1. Derefter blev der skiftet lidt ud på Vejle holdet, og der skulle kun gå 5 min, så blev Patrick Gude sendt afsted på venstre kant, spillede på tværs og en helt fri Ilir Jakupi kunne score til 4-1. Give IF kom derefter lidt mere på bolden og scorede til 4-2.

Vi arbejder alle hårdt til kamp og træning, og der er stadig et stykke vej, men der er et kæmpe potentiale i truppen og vi skal hver dag arbejde for at gøre hinanden bedre siger John Andersen, som også har sat mange plusser i bogen efter de sidste 3 sejre i træk.

Kampfakta

10 min 1-0 Lasse Gude

21 min 2-0 Lasse Gude

50 min 2-1

55 min 3-1 Lasse Gude

65 min 4-1 Ilir Jakupi