Lokalopgør endte med sejr til Vejle

John Andersen, Peter Lund
29. august 2016 kl. 11:56

En meget lige kamp mellem VB og Bredballe endte med sejr til VB.
Det var en jævnbyrdig kamp mellem VB og Bredballe, begge hold kæmpede bravt om de 3 point, og chancerne var der for begge hold, men begge målmænd Michael Thor, VB, og Jacob Køhler, Bredballe, stod godt og var grunden til at begge hold kunne gå til pausen med 0-0.

Efter en lige 1. halvleg kom VB bedst ud fra pausen, men der skulle et straffespark til at få nettet til at blaffe hos Bredballe. Martin Gernow blev sparket ned i et gennembrud, Martin Damsbo scorede sikkert til 1-0 for VB, og efter dette mål sad VB nu tungt på kampen. Bredballe var stadig farlige på deres omstillinger, men en velspillende Michael Thor i VB målet stod sin bedste kamp i år. I det 60. minut lukkede VB kampen, igen var det unge Martin Gernow som fandt topscorer Martin Damsbo der scorede sikkert til slutresultatet 2-0.

Cheftræner John Andersen udtaler: "Jeg er stolt at drengene idag. Vi havde en gameplan som blev udført til punkt og prikke. Nu er vi med igen, men  vi ved det bliver en svær sæson, men kan vi finde disse takter frem de næste kampe ligger der flere point og venter, stor ros til Bredballe som spillede en god kamp.