Oprykning en realitet for serie 2

John Andersen, Peter Lund
26. maj 2016 kl. 13:20

Efter en spændende kamp mod rækkens 2. bedste hold Billund IF, sikrede VB sig oprykning med en sikker sejr på 3-0.

4 runder før sikrede VBs herrer sig oprykningen. Det var en velspillet og spændende kamp mod Billund IF, som gav VB god modstand. Det var også Billund som pressede på i starten af 1. halvleg med flere store chancer - bl.a. et hovedstød på stolpen og en klasse redning af VB målmand Michael Thor, men efter 35 minutter tog kampens spiller Mikkel Eriksen sagen i egen hånd. Efter et hjørnespark landede bolden foran Eriksen som fra ca. 25 meter hamrede bolden op i fjerneste hjørne. 1-0 til VB og derfra stod der kun VB på banen, og 1-0 ved halvleg.

Fra 2. halvlegs start havde VB styr på spillet. Den centrale midtbanen med Mikkel Eriksen og Ilir Jakupi sad tungt på kampen og defensiven lukkede Billunds angribere helt ned. Efter 75 minutter scorede Mikkel Eriksen igen et flot mål til 2-0. Denne gang igen lagt udefra med med venstre ben fladt over mod fjerneste stolpe. Nu var kampen reelt afgjort, men Vejle ville mere end det og pressede Billund helt i bund til sidst. 3-0 målet faldt i 82. spilminut ved Christoffer Egemo som fulgte op på en ripost af Lasse Gude. Sejren var dermed slået fast og VB er i Serie 1!

VB cheftræner, John Andersen, giver spillerne al æren for dette her: "Vi var klar fra start idag. Jeg er simpelhen så stolt og glad! Vi satte os dette mål fra starten og spillerne er vokset uge for uge, men også kæmpe ros til sportschef, Benny Gylling, som har arbejdet knaldhårdt i kulissen for at dette her kunne lykkes."