Serie 2 tog 9. sejr i træk mod Billund

John Andersen, Peter Lund
17. april 2016 kl. 08:39

VB trak det længste strå i en medrivende kamp imod Billund.

Fra første fløjt pressede Billund højt og forsøgte at stresse VB, men VB spillede roligt og sikkert igennem deres høje pres gang på gang og tilspillede sig en del store chancer. I det 22. minut var det VB, som med det flotteste opspil nedefra igennem midten, fandt en Lasse Gude som på første pasning fandt en fremstormende Christoffer Egemo der scorede et flot mål - 0-1 målet blev pausestillingen.

2. halvleg blev en mere rodet kamp. Billund igen med det høje pres og specielt deres venstre sørgede for lidt uro, men uden at blive rigtig farlig.

I det 57. minut sendte Jacob Esbensen en helt fri Lasse Gude afsted og han scorede sikkert til 0-2 til VB. Derefter fik VB et par skader. Jesper Mathiesen måtte udgå med knæ skade og Jesper Stab måtte ud med 4 brækkede tæer endda den ene 2 steder.

Det gav lidt uro i kæderne og på et hjørnespark reducerede Billund til 1-2 i det 80. min, men svaret på dette mål var en ny scoring til 1-3 af Christoffer Egemo efter flot frispilning af Lasse Gude .

Cheftræner John Andersen roser VB spillerne for en super indstilling til denne kamp: "Dette var en god kamp for os. Vi blev presset højt af et stærk Billund mandskab som var tændte, men vi var igen rolige på bolden og satte den ikke for tidligt på spil til dueller, men der er heldigvis stadig mange ting at arbejde med. Nu venter en hård trænings uge op mod Hedensted kampen næste lørdag.