Serie 5 blev til Serie 4 for VB's 2. herre seniorhold

29. september 2016 kl. 15:26

Lørdag stod VB over for rækkens nr. 2 fra Hover. VB skulle blot bruge 1 point for at sikre sig oprykningen. Allerede fra starten af viste de den skæmmende styrke de har haft igennem denne sæson.

De første 20 minutter tilspillede VB sig 5-6 gode muligheder, og kun Hover´s målmand gjorde at Hover holdet var inde i kampen. Men efter 25 minutter kom forløsningen, da VB fik udnyttet deres spilovertag og endelig fik bolden i målet.

10 minutter senere stod der 3-0 og det holdt til halvleg.

2.Halvleg var kun 5 minutter gammel før bolden lå i målet igen. VB forsatte de gode takter fra 1.halvleg og efter 55 minutter stod der 6-0!!!

Efter godt 70 minutter stod der 8-1 til VB, og man kunne godt se på spillet at oprykningen var i hus til VB.

Kampens detaljer kom i de sidste 10 minutter. Først scorede VB et klasse langskudsmål helt oppe i krogen, og bare 2 minutter senere scorede en Hover spiller direkte på et hjørnespark til slutresultatet 9-3.

Efter kampen var det en meget glad VB træner, Johnny Jungquist som gav spillerne al æren for præstationen:

"Jeg er stolt og glad. Gutterne har virkelig steppet op. Sidste år stod der kun 4-5 spiller til træning, nu har vi mellem 12-16 hver gang. Spillerne presser hinanden og de vil være med i det store projekt vi har gang her i VB.

Vi har Maks point og en målscore på 43-9 så det må betegnes som en godkendt sæson.

Udenfor banen må jeg også bare sige at vi har en sportschef som lægger utrolig meget tid i at dette projekt skal lykkes samt at vi har et trænerteam for vores 1. og 2.hold som fungere rigtig godt sammen."