VB hentede 3 vigtige point i Vojens

John Andersen, Peter Lund
05. september 2016 kl. 12:03

VB kunne for første gang i efteråret stille med samme 14 mand 2 kampe i streg, og mandskabet som hentede en flot sejr over Bredballe gjorde kunststykket efter i lørdagens brag i Vojens.

Vi mødte klart den stærkeste modstander i efteråret, og 1 point i bunden til Vojens snyder. Det er et fysisk stærkt hold med nogle fornuftige gode spillere. Når de er sammenspillet bliver de et farligt hold at spille imod.

Kampen i Vojens var i 1. halvleg meget rodet. Det så ud til at begge hold havde samme gameplan med dybe stikninger og direkte spil. Begge hold havde store chancer, men igen stod begge målmænd godt. Der var et lille overtag til Vojens.

I pausen skiftede VB ud. Martin Gernow erstattede Mikkel Olesen og Søren Balsgaard erstattede Andreas Schousboe. Det viste sig allerede efter ca. 2 minutter at give bonus. Efter et gennembrud i højre side af Martin Damsbo blev Søren Balsgaard spillet fri til scoring til 0-1. Vojens gav bolden op, VB havde ikke fået hænderne ned fra første scoring, og så lå bolden i VBs net. Udligningen skulle ikke være godkendt da Vojens spiller tog bolden ned med hånden. Der skulle gå yderligere 2 minutter - på et hjørnespark til VB sparkede Mikkel Eriksen til en helt fri Martin Gernow som scorede sejrsmålet til 1-2.

Cheftræner John Andersen havde store roser til de unge Vejle spillere: Dette var en mandfolkedyst. Vojens pressede os helt i bund de sidste 10 minutter, men vi red stormen af. Igen spillede alle en utrolig flot kamp, men jeg vil alligevel fremhæve Mikkel Eriksen og Ilir Jakupi som sad fuldstændig på midtbanen. Vores 4 backkæde stepper op i øjeblikket, og vi har fremragende opspil med fart på kanterne.
Det lover godt for fremtiden.

Der er heldigvis ting at arbejde med. Vi mangler at være mere koldblodige i den periode hvor vi spiller bedst, det burde ikke blive spændende til sidst.
Nu vil vi nyde sejren til mandag, så kigger vi og arbejder frem mod næste kamp ..