VB nedspillede Hornsyld i 13. sejr i træk

John Andersen, Peter Lund
08. maj 2016 kl. 11:21

Lørdag eftermiddag tog VB imod Hornsyld IF, som havde vundet de sidste 2 kampe i træk. Der var dog stor forskel på de 2 hold idag. Det var et fokuseret VB hold som sad på kampen fra første minut. VB pressede højt med alle mand og Hornsyld havde svært ved at komme ud af egen sidste zone. 4-0 stod der på lystavlen ved halvleg og der kunne sagtens have stået mere uden nogen kunne indvende noget. Brandvarme topscorer Lasse Gude scorede et flot hattrick og Christoffer Egemo stod for et enkelt mål.

2. halvleg var seværdig men med knap så mange mål. Jacob Esbensen og Christoffer Egemo med sit andet mål til stod for scoringerne til slutresultatet 6-0 til VB.

Cheftræner John Andersen var meget tilfreds efter kampen: "Efter 2 kampe hvor vi ikke rammer rigtigt i forhold til spændingsniveau, ramte vi plet idag. Under fredagens formiddagstræning fik vi snakket vores gameplan igennem. Der skal ikke kigges på stillinger eller andre ting op til kamp, men fokus skal være på os selv, vores spillestil og det udtryk vi kommer med, og det lykkedes til fulde idag.
Jeg kunne nævne mange navne som byder ind idag, så bedste spiller idag er klart vores kollektiv."