VB spillede Egen UL ud af VB Parken

John Andersen, Peter Lund
18. august 2016 kl. 14:14

Lørdagens fortjente nederlag til Kolding IF på 4-2 skulle onsdag aften revancheres mod Egen UL.

Kolding-kampen blev snakket igennem mandag og fejlene blev rettet på træningsbanen, så det var et tændt VB mandskab der tog imod Egen UL i VB Parken.

Lad det være sagt med det samme. VB løb og spillede en fantastisk kamp. Egen var under pres fra kampens start, og dette pres stod på i 90 minutter. 6-1 stod der på måltavlen, og det var ikke et mål for meget.

Efter 10 min scorede Andreas Schousboe til 1-0 og i det 18. minut var det igen brændvarme  Andreas Schousboe som scorede til 2-0.
VB var slet ikke færdige. Mikkel Eriksen scorede til 3-0 efter et rigtigt flot dybdeløb.
4-0 og 5-0 målene inden pausen blev begge scoret af Martin Damsbo. Det ene mål flottere end det andet. 5-1 for udeholdet blev scoret på straffespark, inden den tidligere ungdomslandsholdsspiller Mikkel Olesen Bjerg, som havde debut i dag, scorede til 6-1 som var slutresultatet.

Cheftræner John Andersen udtaler: "Det var en flot præstation. Vi kom med den helt rigtige energi og udtryk idag. Vores  pres lykkedes og vi spillede direkte i længderetning i vores omstillinger. Vi har trænet meget i vores restforsvar de sidste dage. Jeg var meget tilfreds idag - nu skal vi have armene ned igen, der skal arbejdes hårdt på træningsbanen, og der venter en svær opgave i Bramming på lørdag."