VB tabte på fysikken

John Andersen, Peter Lund
13. maj 2016 kl. 10:31

Det var et tændt fysisk stærkt Tørring/Ølholm, der tog imod de unge VB spillere, og torsdag aften blev enden på den flotte række af vundne kampe for VB.

Det var fra start et Tørring hold som sad i haserne på VB spillerne, og vi havde svært ved at finde vores spil. Allerede efter 5 minutter scorede Tørring mod et passivt VB forsvar som kiggede fodbold. VB kom ellers godt igen og scorede til 1-1 , Bilal Nassar driblede fri i højre side og fandt en fremstormende Lasse Gude som scorede sit 11. mål i eksamen.

Så troede man at kampen vendte, men målmand Michael Thor fik en dum 10 minutters udvisning. Derefter satte Tørring sig på resten af 1. halvleg og scorede igen til 2-1 i det 35. minut, da man igen var passive i nærkampene.

2. halvleg var VB farligst og mere på bolden, men et godt kæmpende Tørring hold red stormen af og vandt fortjent 2-1.

Cheftræner John Andersen udtaler efter kampen: "Vi har mange unge spillere med idag som rent fysisk har meget at lærer.Tørring/Ølholm sad tæt på os hele kampen og gav ikke meget plads. Vi spillede for langsomt og var tøvende i opspillet, havde igen alt for mange berøringer. Vi skal igen tilbage på træningsbanen og øve os - heldigvis er der stadig ting som vi skal arbejde med. En fuldt fortjent sejr til Tørring/Ølholm"