VB tabte ude mod Aabenrå

John Andersen, Peter Lund
08. august 2016 kl. 22:00

Efter 90 min stod der 4-0 på tavlen da VB gæstede Aabenrå stadion. Det var bestemt ikke et billede af kampen, men svært at bortforklare. Sejren er fortjent men ikke cifrene - så stor forskel var der ikke på de to hold.

Begge hold havde en halvleg hver, men det var kun Aabenrå som scorede i deres gode periode. VB startede kampen bedst og havde mange store chancer igennem hele 1. halvleg, men skarpheden manglede. Hovedstød på begge stolper, 2 chancer brændt på stregen på det skammeligste og en friløber var de chancer som blev brændt mens der stadig stod 0-0 på tavlen. I sidste minut af halvlegen fik Aabenrå tilkendt et meget tvivlsomt frispark, som blev sparket i netmaskerne til stor frustration for udeholdet som havde spillet bedst.

2. halvleg var mere jævnbyrdig. Aabenrå stod mere kompakt og lurede kun på omstillinger, men var farlige gang på gang. VB satsede til sidst men kunne ikke få hul på Aabenrås defensiv og istedet gik Aabenrå op og scorede 3 gange det sidste kvarter.

Cheftræner John Andersen udtaler: "det var dyre lærepenge idag. Vi skal være mere tålmodige i vores spil og tilføre mere vildskab i begge felter. Vi var bedre på bolden men de var klogere end os. Vi har for mange berøringer midt på banen og i modstander feltet.

Nu er det hjem i VB Parken, hvor vi vil arbejde med disse ting.