VB U21 løb henover Fredericia FF

John Andersen, Peter Lund
18. april 2016 kl. 23:12

U-21 var mandag aften på besøg i Fredericia FF. Det blev en flot spillet kamp og en fortjent sejr til VB.
VB stillede med en blanding af U-17 U-19 og de unge senior spillere, denne gang med Cheftræner John Andersen ved roret. "Spillestilen blev der ikke pillet ved. Spillerne forstår konceptet og spiller en super god kamp" siger John Andersen.

1. halvleg forsøgte Fredericia med højt pres, men VB spillede rolig ud fra bagerste rækker uden at sætte bolden på spil. Det blev til 3 flotte mål, 0-1 ved Irfan Jakupi , 0-2 ved Christian Rothausen , 0-3 ved Bilal Nasser. Bedste spiller i 1. halvleg var Mikkel Eriksen der var sikker skanse på defensiv midt.

2. halvleg var mere rodet og lige kamp. Fredericia brændte et par store chancer og kom også fortjent på 1-3 på en friløber, men igen var svaret fra VB en scoring til 1-4. Morten Dahl tog sagen i egen hånd og scorede kampens flotteste mål da han fra 30 meter bankede læderet op i målhjørnet.
En fortjent 1-4 sejr til Vejle Boldklub