VB udstråler energi og spillelyst

John Andersen, Peter Lund
12. juni 2016 kl. 08:24

VB vandt igen hjemme med 3-0. Denne gang gik det ud over Hover IF, som slet ikke rigtigt kom ind i kampen. VB sad på spillet fra start og det var kun få halve chancer som Hover tilspillede sig over de 90 minutter.

Set over 90 minutter var det en fortjent sejr til VB. Allerede i det 5. minut havde VB en stor chance, men det var efter 20 minutter det blev 1-0 ved Christian Rothausen som scorede et flot mål efter et bandespil med Christoffer Egemo. Der skulle kun gå yderligere 10 minutter før VB lukkede kampen, da Hamid Khalidan scorede næsten et identisk mål ved et bandespil på kanten af feltet - assist af Rothausen. 2-0 ved pausen.

Efter pausen spillede VB en sikker kamp hjem. De gav ikke de store chancer væk og efter 60 min scorede Christoffer Egemo på en friløber hvor han afdriblede Hovers målmand efter assist af Lasse Gude.

Cheftræner John Andersen roste efter kampen spillerne: "Vi kommer med en god energi. Vores stærke centrale midt arbejder stenhårdt med Mikkel Eriksen og Ilir Jakupi.

Vi er rykket op og spillerne har gjort det utroligt godt. Man kunne godt frygte at det blev en sommerkamp, men vi er sultne og vil mere."