VB vandt igen i god testkamp

Benny Gylling, Peter Lund
27. februar 2016 kl. 15:01

Fredag aften spillede VB herre imod Brande IF på Givskud kunstbane. Det blev en super god træningskamp med to hold som stod godt til hinanden. VB startede med højt pres og det gav hurtigt 2 hjørnespark. Jacob Esbensen sendte bolden lige i panden på Martin Kjartan som scorede sikkert. derefter sad VB på de næste 20 min og det gav flere halve chancer, men desværre hjalp vi selv Brande ind i kampen, da de på to omstillinger scorede 2 flotte mål. Det vækkede igen VB som pressede Brande højt. Mads Lund scorede vel nok kampens flotteste mål, da han modtog bolde i venstre side driblede ind over midten og sendte bolde direkte i mål, igen efter flot aflevering af Jacob Esbensen, 2-2 ved halvleg. 2. halvleg sad VB igen på kampen, flotte opspil gang på gang ind over midten hvor Eriksen, Sta, Esbensen fandt hinanden i pasningerne. Efter ca. 80 min fandt Jacob Esbensen en helt fri Lasse Gude som scorede sikkert, hvorefter VB havde flere chancer.

Det var en tilfreds træner John Andersen som kunne glæde sig over anden sejr i træk, vi spillede en ok god kamp, vores høje pres bliver bedre fra kamp til kamp, vi skal stadig arbejde med at turde spille igennem midt, men jeg kan se fremgang i alle facetter i spillet.

Kampens spiller var anfører Martin Kjartan som scorede et flot mål, men også vandt utroligt mange nærkampe midt på banen.

Kamp fakta
5 min 1-0 Martin Kjartan
15 min 1-1
21 min 1-2
35 min 2-2 Mads Lund
80 min 3-2 Lasse Gude