Vejle Boldklub nedspiller Middelfart og tager 5. sejr i træk

John Andersen, Peter Lund
20. marts 2016 kl. 21:27

Et formstærkt VB hold tog afbuds ramt til Middelfart lørdag formiddag, men det kunne ikke ses på holdet der var stor niveauforskel i spillet og VB vandt fortjent 2-4.

VB startede igen med det flotte spil som kendetegner dette hold, og efter 15 min blev Ilir Jakupi sendt helt fri med Middefarts målmand og scorede sikkert. Efter dette mål var der lidt uro på holdet da en skadet Rene Vad (midt stopper) måtte udgå. Middelfart scorede to hurtige mål og på 3 minutter stod der 2-1. Efter dette var resten af 1. halvleg lidt rodet. Vores nye keeper Michael Thor havde et par klasse redninger i de sidste minutter.

2. halvleg sad VB fuldstændig på, efter få min scorede brandvarme Lasse Gude sit 7. mål i 4 kampe, og derefter bølgede det ene flotte gennemspillede angreb efter det andet. Dagens flotteste mål til 2-3 blev sat i gang af keeper Michael Thor, bolden blev derefter spillet flot rundt med stor tålmodighed og en velspillende Jesper Stab spillede Lasse Gude helt fri på midten som lagde den dybt til Irfan Jakupi som fra baglinjen fandt en helt fri Ilir Jakupi som scorede sikkert - et opspil som var indøvet.

Irfan Jakupi scorede sikkert på straffe til 2-4, som var begået på Benjamin Søgaard.

Cheftræner John Andersen udtaler efter kampen: Jeg er meget tilfreds med spillernes indstilling i dag, vi løb alle de vigtige løb uden bold, spillede en flot kontrolleret kamp, men det er stadig hårdt arbejde, vi skal være ydmyge hele vejen og bygge på, men disse sejre styrker vores selvtillid og selvforståelse hver gang.

Svært at nævne kampens bedste spiller, men Jesper Stab (billedet) var igen uvurderlig for holdet, spillede en klassekamp.