Vejle fik flot 2-0 sejr over Kolding B

John Andersen, Peter Lund
11. september 2016 kl. 17:35

Det var en kamp hvor VB sad på det meste. Kolding havde 1 skud på mål i en 1. halvleg der bølgede lidt frem og tilbage. 1-0 scoringen kom efter et hjørnespark til hjemmeholdet - Mikkel Eriksens indlæg kunne Koldings målmand ikke holde og efter lidt tumult dukkede en brændvarm Martin Gernow frem og scorede sikkert.

Fra 2. halvlegs start sad VB på kampen. Det ene flotte angreb efter det andet bølgede frem mod Koldings mål. Netop efter et flot gennemspillet angreb nedefra fandt Lasse Gude igen Martin Gernow som flugtede bolden op i netmaskerne.

Efter 2-0 målet til VB var det som om at man glemte det flydende spil og begge hold stoppede med at spille fodbold. En fortjent sejr til VB.

Træner john Andersen udtalelse efter kampen: "Efter en træningsuge, hvor alle 22 mand i truppen har arbejdet hårdt med både kvalitet og en selvforståelse som vokser fra uge til uge, er jeg utrolig glad for denne sejr. Vi spiller ikke vores bedste kamp, men den energi og det udtryk vi kommer med idag afspejler de sidste ugers hårde træning.

Nu nyder vi sejren og så kalder en hård arbejds uge inden braget næste uge i VB Parken mod Åbenrå.

1-0 25 min Martin Gernow
2-0 55 min Martin Gernow