Vejle hentede 3. sejr i træk

John Andersen, Peter Lund
14. oktober 2016 kl. 08:49

Der var lagt op til et lokalbrag i Bredballe torsdag aften.

Men VB var knusende overlegne i torsdagens 0-3 sejr i Bredballe, hvor tilskuere var mødt talrigt op.

Bortset fra de første 20 indledende jævnbyrdige minutter var VB altdominerende og de 3 point betyder at VB puster topholdene i nakken, og indtager 3. pladsen.

I en perfekt ramme åbnede opgøret som nævnt intenst og jævnbyrdigt i de første 20 minutter, og herfra tiltvang et veloplagt VB mandskab sig taktstokken. Første chancen kom i det 22. minut, hvor Jacob Esbensens skud blev reddet på stregen. Nu bølgede den ene omstilling efter den anden mod Bredballes defensiv. I det 32. min opsnappede Martin Damsbo en fejlpasning fra Bredballe, med stor fart holdt han presset på Bredballes forsvar, og inden han nåede feltkanten afsluttede Damsbo hårdt og fladt i det lange hjørne til scoring 0-1, et flot flot mål. Med denne føring gik vi til pausen .

2. halvleg var kun 2 minutter gammel inden VB igen havde en stor chance, og efter den hurtige start var der reelt kun et hold på banen i de sidste 45 minutter. Det ene angreb efter det andet pressede Bredballe helt i bund.
I det 58. minut modtog Martin Damsbo bolden midt på banen, lavede en pasning til Lasse Gude som retvendt scorede stensikkert. Det var Lasse Gudes 5. kamp i træk med scoring. Efter 67 min havde Martin Damsbo et gennembrud i højre side og med en flot assist til en fri Jacob Esbensen, som scorede til slut resultat 0-3 igen en flot omstilling, blev kampen lukket.

Cheftræner John Andersen udtaler: "Vi var godt forberedt på Bredballe og trods en del afbud spiller vi en flot kamp. Vi har en 18 mands 1. holds trup som træner max igennem, så der er kamp om pladserne, og når de endelig får chancen napper de den.
Vores omstillinger sad lige i skabet idag. Vi holder farten og spiller fremad, holder trykket på deres bagkæde og stor ros til vores bagkæde idag som sad tæt på de hurtige Bredballe angribere. Vores midtbane Jesper Stab og Martin Damsbo fungerede godt sammen centralt.  Vi er allesammen sultne efter mere, og det mærkes tydeligt både før og efter kampen."