Vejle vandt 12. sejr i træk i topkamp

John Andersen, Peter Lund
07. maj 2016 kl. 10:18

Der var lagt op til et spændende drama onsdag aften i VB Parken, da VBs ubesejrede mandskab tog imod formstærke FC Horsens.

Kampen blev præcis så spændende som der var lagt op til. VB startede kampen med højt pres og og allerede efter 5 minutter kunne en brændvarm topscorer Lasse Gude score på flot oplæg af Christian Huno Derefter kom Horsens længere frem på banen og vandt flere dueller på den centrale midtbane. To fæle svipsere i VBs forsvar kostede 2 hurtige mål til FC Horsens, 1-2 ved halvleg.

I pausen kunne man høre det ikke var en tilfreds træner John Andersen i VBs omklædningsrum. Holdet gik over i plan B allerede fra pausen, og det var et helt andet hold der kom på banen Presset lå højere og man spillede nu med 2 angribere. Der var stadig mange dueller på den centrale midt, men en stærk kæmpende Mikkel Eriksen vandt det hele. VB udnyttede overtaget og igen var topscorer Lasse Gude på pletten, da en friløber blev sikkert sat ind til 2-2.
VB ville mere end det ene point - efter 75 minutter driblede en stærk Ilir Jakupi sig fri på baglinien og spillede Casper Andersen fri til en flot scoring 3-2.

VB fik derefter et dumt gult kort til Mathias Østergaard, og var under massivt pres de sidste minutter, men reddede stormen af, så VB kunne igen sætte 3 point på tavlen.

Cheftræner John Andersen roser sit mandskab for en flot 2 halvleg: "Det var ikke poleret spil idag, men at vi kommer tilbage efter 1-2 ved pausen og vinder 3-2. Det siger lidt om vores kollektiv på holdet. Jeg er ikke tilfreds med spillet idag, vi laver mange fejl i opspillet fordi vi tøver og spiller for langsomt, men der kom andre dyder frem efter pausen. Hurtigere spil og mere vilje i duelspillet."

Næste kamp er lørdag 7/5 i VB parken kl 15:00 mod Hornsyld if.