Veteran målmand med i VB sejr

John Andersen, Peter Lund
22. maj 2016 kl. 18:46

Tidligere divisions målmand Søren Groth Jensen fik debut på VBs herresenior hold. Søren stod en flot kamp med flere sikre indgreb i feltet og med hurtige igangsætninger.

Selv om at VB var bagud ved pausen 2-1 mod Ammitsbøll, var cheftræner John Andersen ikke nervøs i pausen: "Vi gik tilbage til vores normale gameplan så vi vandt opgøret 2-3."

John Andersen var skuffet over at være bagud i pausen, man han var ikke bekymret for at holdet ikke kunne ændre det. Stillingen 2-1 ved pausen blev ændret til 2-3 med to flotte mål i 2 halvleg.

1. halvleg blev lidt en tam affære fra VB. Holdet blev taget lidt på sengen og kom tidligt bagud til et godt spillende Ammitsbøll hold 1-0 allerede efter 5 min. Oliver Quist Olesen udlignede til 1-1 på en ripost, men i slutningen af halvlegen scorede Ammitsbøll igen til pauseføring på 2-1. Istedet for panik i pausen blev tingene talt roligt igennem. Cheftræner John Andersen rokerede lidt om på holdet, tilbage til gameplan.

"Vi kom ud til anden halvleg, vi turde spille vores spil, Mikkel Eriksen og Ilir Jakupi sad tungt på midtbanen, og vi kunne skabe de nødvendige chancer. Lasse Gude scorede flot til 2-2 efter godt indspil af  Christoffer Egemo. Vi pressede hårdt på resten af anden halvleg, specielt vores venstre side med Huno og Rothausen virkede i fantastisk spille humør"

Forløsningen kom 10 min før tid hvor en fremstormende Lasse Gude igen scorede sit 12. sæsonmål til en fortjent 2-3 sejr.