Vigtig hjemmesejr til VB

John Andersen, Peter Lund
03. april 2016 kl. 20:12

Vejle Boldklubs herre senior hentede lørdag eftermiddag 7 sejr i træk, denne gang gik det ud over Tørring/Ølholm.

Det var et tændt VB hold, som tog imod formstærke Tørring/Ølholm, allerede efter 2 min havde VB en kæmpe chance, da en helt fri Christoffer Egemo stod alene foran mål, men skuddet blev parreret af en stærk spillende Tørring målmand.

Der skulle alligevel kun gå 26 min før Lasse Gude scorede vel nok kampes flotteste mål, på en assist fra Mathias Østergaard headede Lasse Gude bolden i fjerneste kryds, kun 5 min senere scorede Jacob Esbensen til 2-0 efter et flot gennemspillet angreb, 2-0 var halvlegs resultatet.

I 2 halvleg kom Tørring/Ølholm mere med i kampen, det blev en lidt rodet affære med mange nærkampe, men det var alligevel VB som kom til de fleste chancer, efter 55 min var det igen Lasse Gude som dukkede op i boxen efter et flot oplæg af Emil Ladefoged scorede Lasse sikkert til 3-0, nu skulle man tro at kampen var lukket, men et dumt rødt kort til Irfan Jakupi skabte et par halve chancer til udeholdet, som også i de dødende minutter scorede til slutresultat 3-1.

Cheftræner John Andersen var tilfreds med de 3 point, det er altid svært første kamp hjemme, alle vil gerne præstere så godt som muligt for hjemmepublikum, men første gang på græs mod et stærk kæmpende udehold gjorde kampen til en rodet affære, men de 3 point kan ingen pille ved, synes det var en fuldt fortjent sejr, der er stadig mange ting vi skal arbejde med, men indstillingen er i top hos alle.