Vigtig sejr i forårspremieren til VB herre senior

John Andersen, Peter Lund
25. marts 2016 kl. 13:27

Den gode stime for VB fortsætter. Denne gang var det premiere sejr ude mod nedrykkerne fra Hornsyld IF. VB hentede en sikker 0-3 sejr mod et fysisk stærkt hold som i perioder var farlige med deres lange bolde.

Kampen startede lidt nervøst, og allerede efter 1 minut fik Hornsyld vel nok deres største chance - en lang bold blev sendt bag VB forsvar, men Michael Thor var vågen på stregen og klarede flot. Derefter sad Vejle på det meste og havde flere gode opspil. Det blev til 3 rigtig flotte gennemspillede mål som VB diskede op med. 0-1 målet faldt i kampens 17 minut, hvor Christoffer Egemo blev sendt bag om Hornsylds forsvar, og fandt en fri Jacob Esbensen som scorede sikkert. Der skulle gå yderligere 15 min, bare i venstre side, en flot pasning fra Mikkel Eriksen til Lasse Gude som i bedste stil spillede Irfan Jakupi fri foran mål som scorede et flot mål.

2 halvleg sad Vejle mere på, men havde stadig svært ved at finde det flotte spil som kendetegner holdet. Det blev til et par store chancer som blev misbrugt, indtil unge Emil Ladefoged kom fri i venstre side og derefter uselvisk spillede Christoffer Egemo helt fri foran mål til en sikker scoring til slutresultat 0-3.

En meget vigtig sejr - den 6. sejr i træk. Det fremmer selvtillid og selvforståelsen hos spillerne. Trænerteamet John Andersen og Mike Trøst var igen meget tilfredse med indstillingen hos spillerne.