Vigtig sejr til herrerne på en flot dag i VB Parken

Peter Lund, John Andersen
09. april 2016 kl. 21:26

Lørdag eftermiddag bød på en masse flot fodbold i VB Parken og det endte med lutter VB-sejre! Det blev alt sammen kickstartet af en 2-0 sejr til U14 Vest 2, der tog imod Dalum IF. Den blev fulgt op af endnu en 2-0 sejr til U10 drengene, der havde lokalrivalerne fra Bredballe IF på besøg til en meget intens kamp. De to 2-0 kampe blev fulgt op med en storsejr på 5-1 over Næsby til U15 Vest 1 holdet.
Storsejren blev efterfulgt af en meget flot kamp hvor U14 Vest 1 sendte Silkeborg IF hjem med et 3-1 nederlag i baggagen. Der blev i kampen vist et meget højt teknisk niveau trods en svær bane, men VB-drengene trak det længste strå.

Alle ungdomsholdenes kampe var en god opvarmning til dagens tilskuermæssige højdepunkt i VB Parken, hvor det ambitiøse Serie 2-hold tog imod Ammitsbøll/Egtved.

I forhold til sidste kamp havde cheftræner John Andersen ændret på hele 3 pladser. For første gang i start 11'eren var Oliver Quist Olesen, istedet for Jesper Mathiesen som ikke kunne træne igennem ugen op til kampen. Nye på holdet var også Kristoffer Førby og Ozhan samed som begge tog plads på bænken.

Det blev en underholdende kamp mellem de to tophold i VB parken. Det var tydeligt at begge hold gik efter sejren. VB havde i 1 halvleg overvægt i spil, Ammitsbøll/Egtved spillede godt med og forsøgte sig med højt pres, men efter 15 minutter fik VB straffe og Christoffer Egemo scorede sikkert til 1-0. Halvlegen ud var Ammitsbøll stadig godt med og havde opløb til et par halve chancer.

Der blev i halvlegen rettet et par ting hos VB, og det skulle vise sig at give bonus,
Det var et helt andet hold der kom på banen, og allerede efter 4 minutter scorede Lasse Gude et flot mål til 2-0 efter en genial aflevering af Egemo. Der skulle kun gå yderligere 2 minutter, så scorede Jacob Esbensen et energi mål 3-0 efter et højt genpres af VB drengene. VB spillede derefter den bedste halvleg i år og kun et gult kort i slutningen af kampen gav udeholdet lidt mere spil.

Cheftræner John Andersen uddyber: "Det var en vigtig sejr mod et stærkt hold. Jeg er igen meget tilfreds med de unge spillere, som bliver styret godt af målmand Michael Thor og anfører Kjartan. Vi kommer med en klasse indstilling, vi spiller som vi træner og ingen skåner sig selv. Nu nyder vi sejren idag og så kikker vi frem mod næste opgave i Billund."