Herresenior Serie 2: Uafgjort i topkamp

Benny Gylling
22. maj 2022 kl. 19:49

Torsdag aften var der dømt topkamp i Serie 2 hvor VB tog imod Hatting Torsted.

Ligesom VB var Hatting Torsted ubesejret inden dagens kamp. Seneste møde endte 2-2.

Første kamp startede med VB som det mest dominerende hold, sådan var det også i denne kamps første halve time.

Men efter en halv times spil blev nogle dumme boldtab vekslet til et par frispark og hjørnespark til udeholdet. I det 38 minut blev de dumme boldtab straffet efter et hjørnespark, 0-1.

Lige inden pausen havde Bathugan muligheden for at udligne men desværre blev afslutningen pareret til hjørne. 0-1 ved pausen.

2 halvleg startede endnu bedre end 1 halvleg hvor VB inden for få minutter havde 2 kæmpe chancer helt inde tæt på mål men begge blev desværre afvist.

Efter 61 minutter fandt Primdahl, Akif ude i den ene side af feltet, som vendte flot rundt og sparkede den imod det lange hjørne, via stolpen blev det flotteste mål i VB parken i denne sæson sparket ind, 1-1.

VB forsatte med at trykke på og 75 kamps jubilaren Andreas Lawaetz Hansen havde flere gode aktioner på højre siden. Efter 74 minutter får VB tilkendt et straffespark efter en arm på bolden i feltet. Anfører Waris Faghir tog ansvar og smadrede bolden op i krydset til 2-1. VB forsatte derefter trykket de næste 10 minutters tid. Desværre blev vi for passive og gav et frispark væk i overtiden som Hatting Torsted udlignede på til 2-2, kampens slutresultat.

1 point til hvert hold og dermed status quo i toppen af rækken med 5 kampe tilbage.

Udover jubilar Andreas H var der idag også debut til Thomas Iversen.

Næste kamp er på udebane mod Horsens FS.