Herresenior vinder puljen og rykker op i Serie 1

09. juni 2022 kl. 19:20

1 pladsen sikret.

Onsdag aften var der mulighed for at sikre oprykning til serie 1.

Efter en flot forårssæson hvor holdet er ubesejret kunne oprykningen sikres mod Juelsminde på hjemmebanen i VB Parken.

1 halvleg gik spillemæssig som håbet. Vi var i kontrol og havde fint med muligheder.  Og i det 16 minut kunne vores topscorer Akif lave sit sæsonmål nr 10. Havde vi haft mere kvalitet på den sidste tredjedel kunne vi have lavet flere mål, men 1-0 ved pausen.

2 halvleg startede desværre ikke som 1 halvleg sluttede. Juelsminde var mere aggressive og fik skabt nogle gode omstillinger som dog ikke blev helt farlige. Juelsminde havde godt fat i kampen i 2 halvleg og efter et hjørnespark er det tæt på at blive 1-1, men Ozzy redder fantastisk på stregen.

Kampen bølgede frem og tilbage med muligheder til begge hold. I det 88 minut tilkæmpede Thomas F. I. Sig et straffespark som anfører Waris skulle tage sig af. Desværre blev den reddet af målmanden. Et par minutters spænding til sidst da den skulle holdes hjem, men spillerne holdte stand og kan fortjent kalde sig  vinder af vores serie 2 pulje. Det er efter 11 kampe hvor det blevet til 8 sejre og 3 uafgjorte. Hvilket må siges at være godkendt. Spillernes hårde arbejde fortsætter sæsonen ud da vi nu allerede kan kigge frem mod næste sæson hvor niveauet formentlig får endnu et hak opad.

I en tæt serie 2 række med flere gode hold er trænere og ledere stolte af spillernes indsats.