Anne Thomsen
05. september 2015 kl. 17:15
Fortjent sejr over ASA

Kvinderne var i dag en tur i Århus, hvor kravet var at hente point med hjem til Vejle. Og det blev til 3 dejlige og vigtige point.

De første 45 minutter foregik det meste af tiden på ASA's banehalvdel. Vejle havde taget overtaget fra starten. De spillede fint rundt, og spillerne var tålmodige i omgang med bolden. Vi fik en to-tre hjørnespark indenfor de første 30 minutter, men vi var ikke skarpe nok på indlæggene. I det hele taget kunne man godt ønske sig lidt flere afslutninger, men trods alt var det Vejle, der havde chancerne i 1. halvleg.

Efter en halv time får vi endelig scoret. Louise Helstrup når højest på et hjørnespark fra Rana. Det var et fuldt fortjent og længe ventet mål. Pigerne havde lagt op til en føring længe.

Efter pausen falder holdet lidt tilbage på banen. Det giver nogle muligheder til ASA, og de er da også tæt på ved hjørnespark efter 74 minutter. Men vi får afværget, og vi kommer også lidt længere op på banen. Så i det 80. minut får Karen Holmgård øget føringen med Sara Holmgård som assist. Fint samarbejde mellem de to søstre.

88 minutter inde i kampen laver ASA's nr. 2, Line Frausing Østergaard, frispark inde i eget felt. Det udløser et gult kort til hende og et straffe til os. Det tager Charlotte Sørensen sig af, og hun scorer sikkert til slutresultatet 0-3 i vores favør.

Jesper Søgård efter kampen: " Det er fuldt fortjent, at vi vinder i dag. Holdet spillede en fin 1. halvleg, men vi burde have ført med mere til pausen. 2. halvleg blev alt for spændende, men vi sluttede fint af."

Med sejren i dag er holdet rykket fra en 7. plads under stregen til 5. pladsen over stregen.