3F kvinderne henter 3 point i Viborg

Anne Thomsen
10. maj 2015 kl. 20:47
Vores 1. holds kvinder vinder i dag mod Team Viborg

I dag var vores 3F kvinder på besøg i Viborg. Det var en vigtig kamp, idet vi helst skulle holde fast i toppen af kvalifikations puljen i kampen om at forblive i den bedste række næste sæson.

Og holdet svigtede ikke! De lagde ud med et gigantisk pres, og Team Viborg fik ikke et ben til jorden. Det var en meget speciel kamp, og især de første 20 minutter spillede holdet drømme-fodbold. Det var i disse første minutter, at vi kom foran med ikke mindre end 4-0!

Så sker der uheldigvis det, at vi laver en uheldig aktion i forsvaret, og Line Jensen må forlade banen med rødt kort. Det betyder, at vi går tilbage for at forsvare vores føring. Viborg får udlignet til 4-1, men vi formår alligevel at få scoret yderligere til 5-1.

Resten af kampen er op af bakke. Banen i Viborg var mildest talt elendig og ganske uegnet til fodbold på dette niveau. Og af den årsag bliver vi presset ud i et par forsvarsfejl, som resulterer i to scoringer til hjemmeholdet. Men vi vinder kampen og holder fast i toppen, vi ligger nr. 3 med samme point som Viborg på 2. pladsen. Så alt er stadig åben, og vi kan selv afgøre det i de resterende kampe. Dagen's VB-mål blev lavet af: Louise Helstrup, Christina Fensbæk, Rana Ziraki og 2 X Charlotte Sørensen.

Kampen's VB'er blev uden diskussion Rana Ziraki. Hun leverede i dag en præstation i særklasse. Træner Jesper Søgård var MEGET tilfreds med Rana og resten af holdet.